Esteu aquí

Els laboratoris del Programa Educació, Cultura i Comunitat comencen a caminar

S'han fet les primeres sessions dels àmbits d’Anglès, Patrimoni Cultural i Cultura Popular, Foment de la lectura i Científic Tècnic Digital

dimecres, 14 febrer, 2018 - 12:45

En el marc del programa municipal Educació, Cultura i Comunitat s’han iniciat els diferents espais de laboratori. Els laboratoris són una proposta de formació, innovació i experimentació que es dirigeixen tant a centres educatius com a equipaments i entitats de la ciutat amb qui es vol generar un espai de col·laboració que afavoreixi el treball en xarxa i comunitari. Els laboratoris són una eina a partir de la qual el programa proposa, des d'una dimensió de ciutat, donar resposta al reptes comuns educatius i culturals d’avui dia. 

Treball col·lectiu

És per això que els laboratoris estan orientats al disseny col·lectiu de projectes que respongui als interessos, objectius i reptes de tots els centres i entitats participants. Un element definitori dels laboratoris és el fet que els projectes resultants d’aquest procés de treball comptaran amb l’acompanyament i recolzament del programa, perquè a partir del curs vinent es puguin desenvolupar conjuntament amb els centres educatius i equipaments que hi han participat. 

Al llarg d’aquest passat mes de gener s’han realitzat les primeres sessions dels laboratoris dels àmbits d’Anglès, Patrimoni Cultural i Cultura Popular, Foment de la lectura i CientíficTècnic Digital. Aquestes trobades han comptat amb la coordinació i dinamització per part de professionals especialistes que han conduït cadascuna de les sessions. En aquestes primeres sessions s’han presentat tots els participants, s’han compartit objectius i, a través de dinàmiques participatives, el que cadascú imaginava  com a horitzó del futur procés de treball.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 4 desembre, 2020 - 14:30

Arriba el cicle INDISCIPLINATS

El Cèntric, La Capsa, L'Artesà i Unzip esborren els límits de les disciplines...

dijous, 3 desembre, 2020 - 10:00

El còmic a la Biblioteca Antonio Martín: un món per descobrir

Un fons en constant creixement que obre les portes a nous lectors

dijous, 3 desembre, 2020 - 09:00

Confluències artístiques a L'Escola d'Arts en Viu

Una visió des de la mirada del grup de Teatre confluències per a joves