Esteu aquí

Els laboratoris del Programa Educació, Cultura i Comunitat comencen a caminar

S'han fet les primeres sessions dels àmbits d’Anglès, Patrimoni Cultural i Cultura Popular, Foment de la lectura i Científic Tècnic Digital

dimecres, 14 febrer, 2018 - 12:45

En el marc del programa municipal Educació, Cultura i Comunitat s’han iniciat els diferents espais de laboratori. Els laboratoris són una proposta de formació, innovació i experimentació que es dirigeixen tant a centres educatius com a equipaments i entitats de la ciutat amb qui es vol generar un espai de col·laboració que afavoreixi el treball en xarxa i comunitari. Els laboratoris són una eina a partir de la qual el programa proposa, des d'una dimensió de ciutat, donar resposta al reptes comuns educatius i culturals d’avui dia. 

Treball col·lectiu

És per això que els laboratoris estan orientats al disseny col·lectiu de projectes que respongui als interessos, objectius i reptes de tots els centres i entitats participants. Un element definitori dels laboratoris és el fet que els projectes resultants d’aquest procés de treball comptaran amb l’acompanyament i recolzament del programa, perquè a partir del curs vinent es puguin desenvolupar conjuntament amb els centres educatius i equipaments que hi han participat. 

Al llarg d’aquest passat mes de gener s’han realitzat les primeres sessions dels laboratoris dels àmbits d’Anglès, Patrimoni Cultural i Cultura Popular, Foment de la lectura i CientíficTècnic Digital. Aquestes trobades han comptat amb la coordinació i dinamització per part de professionals especialistes que han conduït cadascuna de les sessions. En aquestes primeres sessions s’han presentat tots els participants, s’han compartit objectius i, a través de dinàmiques participatives, el que cadascú imaginava  com a horitzó del futur procés de treball.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 octubre, 2021 - 13:30

Arriba l'Octubre Ada Lovelace un any més

El cicle dedicat a la visibilitat de les dones científiques i engingyeres i a...
Modalitat art i educació 2021 Cap·pilaritat

divendres, 15 octubre, 2021 - 11:15

El projecte Cap·piralitat comença les performances sobre els quatre elements al Prat

La modalitat Art i educació de la convocatòria /Unzip 2021 proposa un espai d...

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:30

Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Taula rodona amb la col·laboració de l'Institut Català d'Oncologia (ICO), AVV...