Esteu aquí

Els laboratoris del Programa Educació, Cultura i Comunitat comencen a caminar

S'han fet les primeres sessions dels àmbits d’Anglès, Patrimoni Cultural i Cultura Popular, Foment de la lectura i Científic Tècnic Digital

dimecres, 14 febrer, 2018 - 12:45

En el marc del programa municipal Educació, Cultura i Comunitat s’han iniciat els diferents espais de laboratori. Els laboratoris són una proposta de formació, innovació i experimentació que es dirigeixen tant a centres educatius com a equipaments i entitats de la ciutat amb qui es vol generar un espai de col·laboració que afavoreixi el treball en xarxa i comunitari. Els laboratoris són una eina a partir de la qual el programa proposa, des d'una dimensió de ciutat, donar resposta al reptes comuns educatius i culturals d’avui dia. 

Treball col·lectiu

És per això que els laboratoris estan orientats al disseny col·lectiu de projectes que respongui als interessos, objectius i reptes de tots els centres i entitats participants. Un element definitori dels laboratoris és el fet que els projectes resultants d’aquest procés de treball comptaran amb l’acompanyament i recolzament del programa, perquè a partir del curs vinent es puguin desenvolupar conjuntament amb els centres educatius i equipaments que hi han participat. 

Al llarg d’aquest passat mes de gener s’han realitzat les primeres sessions dels laboratoris dels àmbits d’Anglès, Patrimoni Cultural i Cultura Popular, Foment de la lectura i CientíficTècnic Digital. Aquestes trobades han comptat amb la coordinació i dinamització per part de professionals especialistes que han conduït cadascuna de les sessions. En aquestes primeres sessions s’han presentat tots els participants, s’han compartit objectius i, a través de dinàmiques participatives, el que cadascú imaginava  com a horitzó del futur procés de treball.

Compartir

Noticies relacionades

Prat Nocturn 2022

dijous, 22 setembre, 2022 - 14:00

Prop de 2.000 persones participen a la darrera edició del Prat Nocturn

El Prat Nocturn és un itinerari teatralitzat sobre la història del Prat on es...

dimarts, 20 setembre, 2022 - 11:00

Creació, art i artesania als tallers de L'Aparador de la Festa Major del Prat

L'Aparador se celebra el diumenge 25, d'11 a 20 h, en una nova ubicació: els...
Trobada Gegantera Festa Major 2019

divendres, 16 setembre, 2022 - 14:45

La Festa Major del Prat recupera el seu esperit tradicional de trobada al carrer i allarga un dia més el seu programa d’activitats culturals

S’hi podrà gaudir d’activitats de cultura popular, musicals i de ball,...