Esteu aquí

Els laboratoris del Programa Educació, Cultura i Comunitat comencen a caminar

S'han fet les primeres sessions dels àmbits d’Anglès, Patrimoni Cultural i Cultura Popular, Foment de la lectura i Científic Tècnic Digital

dimecres, 14 febrer, 2018 - 12:45

En el marc del programa municipal Educació, Cultura i Comunitat s’han iniciat els diferents espais de laboratori. Els laboratoris són una proposta de formació, innovació i experimentació que es dirigeixen tant a centres educatius com a equipaments i entitats de la ciutat amb qui es vol generar un espai de col·laboració que afavoreixi el treball en xarxa i comunitari. Els laboratoris són una eina a partir de la qual el programa proposa, des d'una dimensió de ciutat, donar resposta al reptes comuns educatius i culturals d’avui dia. 

Treball col·lectiu

És per això que els laboratoris estan orientats al disseny col·lectiu de projectes que respongui als interessos, objectius i reptes de tots els centres i entitats participants. Un element definitori dels laboratoris és el fet que els projectes resultants d’aquest procés de treball comptaran amb l’acompanyament i recolzament del programa, perquè a partir del curs vinent es puguin desenvolupar conjuntament amb els centres educatius i equipaments que hi han participat. 

Al llarg d’aquest passat mes de gener s’han realitzat les primeres sessions dels laboratoris dels àmbits d’Anglès, Patrimoni Cultural i Cultura Popular, Foment de la lectura i CientíficTècnic Digital. Aquestes trobades han comptat amb la coordinació i dinamització per part de professionals especialistes que han conduït cadascuna de les sessions. En aquestes primeres sessions s’han presentat tots els participants, s’han compartit objectius i, a través de dinàmiques participatives, el que cadascú imaginava  com a horitzó del futur procés de treball.

Compartir

Noticies relacionades

Imatge del concurs d'Instagram 2021 Viu l'Estiu al Prat

dilluns, 21 juny, 2021 - 14:00

Arriba l'estiu i torna el concurs d'Instagram Viu l'estiu al Prat

Etiquetant al Centre Cívic Jardins de la Pau i #viulestiualprat les...

dilluns, 21 juny, 2021 - 13:30

El Consell dels Infants pregunta a l'alcalde i fa el sorteig per la seva renovació

Les conselleres i consellers han transmès les propostes, demandes i dubtes...
RODATGE AL MEU RITME 2021_2

divendres, 18 juny, 2021 - 12:15

Prop de 200 alumnes i joves músics del Prat participen al nou videoclip de #almeuritme, presentat per La Capsa], El Petit de Cal Eril i L’Escola d’Arts en Viu

A l’entorn del Dia Mundial de la Música (21 de juny), s’ha presentat el 17 de...