Esteu aquí

Els laboratoris del Programa Educació, Cultura, Comunitat enfilen el final del procés

Prenen forma els projectes comuns que s'implementaran durant el proper curs 2018-2019

Lab Tec

dilluns, 14 maig, 2018 - 11:15

Des del gener estan en marxa els laboratoris del Programa Educació, Cultura, Comunitat, espais de treball pel  disseny col·lectiu de projectes educatius i culturals. Aquest procés de treball pren com a punt de partida els interessos, objectius i reptes de tots els centres educatius i equipaments culturals implicats.

Mestres, professors i tècnics de cultura i educació de 15 centres educatius i 5 equipaments culturals, participen en aquestes sessions de treball. Els laboratoris s'han desenvolupat entre gener i juny, a raó d'una sesisó mensual i en cinc àmbits diferents: educació artística, anglès, lectura, científic-tècnic digital i coneixement de la ciutat.

L’objectiu al finalitzar aquest procés de treball és haver dissenyat un projecte compartit, viable i que, amb el suport i acompanyament del Programa, es pugui implementar en cada centre durant el curs vinent.

Els laboratoris també són espais comuns per impulsar el treball transversal entre educació i cultura. Una intersecció on compartir maneres de fer i visions sobre els processos educatius i culturals, recolzar el treball en xarxa i fer-ne motor per  construir sinergies i complementarietats, enfortir la relació entre comunitats o crear continuïtats entre espais lectius i no lectius. Són també espais on el repte del treball en comú pot impulsar respostes transformadores.

 

Els laboratoris enfilen el final del procés

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar...
Cèntric_espai de formació_Coneix els teus drets i deures a la xarxa

dimecres, 20 octubre, 2021 - 10:00

Noves píndoles digitals al Cèntric

Durant els mesos de novembre i desembre, l'equipament oferirà diferents...

dimarts, 19 octubre, 2021 - 13:30

Com sonen els espais que ens rodegen?

El projecte guanyador de la beca Música i Territori dins la convo /UNZIP ja...