Esteu aquí

Els Juliols, els cursos d'estiu de la UB, tornen al Prat

La ciutat acollirà un curs sobre els aiguamolls litorals del delta del Llobregat, que s'impartirà del 12 al 16 de juliol al Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa.

dimecres, 16 juny, 2010 - 12:39

Donar a conèixer els aiguamolls litorals, l’hàbitat més representatiu del delta del Llobregat, és l’objectiu del curs que s’impartirà al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa en el marc del programa els Juliols de la UB, els cursos d'estiu que organitza la Universitat de Barcelona.

Enguany és el tercer any que s'imparteixen cursos d'Els Juliols al Prat, fruit de la col·laboració entre el consistori pratenc i la UB.

El curs tindrà un vessant pràctic molt important, ja que s'hi analitzarà la realitat, el dia a dia i els problemes que afronten els aiguamolls litorals del delta.

El curs està adreçat al públic en general i no cal cap requisit específic per inscriure-s'hi. Ara bé, és especialment atractiu per a estudiants d’universitat, ja que el curs compabilitza com a crèdits de lliure elecció.

Compartir

Noticies relacionades

Gespa Julio Méndez

dimarts, 21 setembre, 2021 - 14:45

El CEM Julio Méndez estrena nova gespa

El nou terreny de joc, d’última generació, té les marques de qualitat FIFA...
Cursa_popular_banner-485x475.png

dimarts, 21 setembre, 2021 - 11:15

Afectacions de trànsit per Festa Major

Durant el cap de setmana, la circulació per algunes vies de la ciutat es...

dilluns, 20 setembre, 2021 - 14:45

Desenes de milers de persones van concentrar-se ahir contra l’ampliació de l’aeroport, entre elles una àmplia representació del Prat

L’alcalde Lluís Mijoler es va sumar al grup de manifestants del Prat perquè...