Esteu aquí

Els Espais Naturals del Riu amplien els horaris d'obertura i atenció al públic

TEMES: Urbà

S'avancen a les 9 h del matí durant tot l'any, mentre que a la primavera i bona part de la tardor s'allarguen fins a les 19 h

dimecres, 11 febrer, 2015 - 10:20

Des del cap de setmana passat, l'itinerari 3 dels Espais Naturals del Riu (Bunyola – Carrabiners – Semàfor) ha avançat l'hora d'obertura a les 9 del matí, tots els dies.   

Pel que fa a l'hora de tancament, serà a les 19 h entre l'1 d'abril i el 31 d'octubre, mentre que tancarà a les 17 h entre l'1 de novembre i el 31 de març.

Tancament temporal d'un tram
Cal recordar que la part d'aquest itinerari que transita per la carretera Fonda i arriba fins a l'edifici de Carrabiners i del Semàfor està actualment tancat a causa de les obres de reparació del tub de la dessalinitzadora.

Itineraris 1 i 2
Els itineraris 1 i 2 dels Espais Naturals del Riu (Riu – Cal Tet – Ca l'Arana), s'obriran també tots els dies, excepte els dilluns no festius, a les 9 h; i restaran oberts fins a les 19 h, de l'1 d'abril al 30 juny, i de l'1 de setembre al 31 d'octubre.
 
Adaptació als canvis d'hora i d'il·luminació natural

D'aquesta manera s'adapten bona part dels horaris dels Espais Naturals del Riu als canvis en la il·luminació natural i de l'hora oficial que es fan els darrers caps de setmana de març i octubre. D'aquesta manera, el públic podrà aprofitar millor la seva visita a aquests espais naturals.
 
Plans d'ocupació municipals

Aquestes millores en els horaris han estat possibles gràcies a la contribució que fa l'Ajuntament del Prat, que dedica personal de diferents plans d'ocupació a les tasques d'atenció al públic i control de l'entrada dels espais naturals del municipi.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 23 maig, 2019 - 14:30

Els autobusos tornaran a circular per Verge de Montserrat el 12 de juny

La línia L78 mantindrà el recorregut actual i les línies 165 i 65 deixaran de...

dijous, 23 maig, 2019 - 12:00

El tram central de Verge de Montserrat guanya espai per als vianants

Al llarg de divendres s’anirà obrint el passeig central i dissabte al matí ja...

dimecres, 22 maig, 2019 - 10:45

Tres escoles del Prat van construint el projecte de camins escolars

Es presenta el projecte pilot a les comunitats de les escoles Pepa Colomer,...