Esteu aquí

Els Combos més petits, protagonistes de L'Escola Sona

El concert del mes de juny va ser l'estrena de 3 combos d'infants de L'Escola d'Arts en Viu

divendres, 11 juny, 2021 - 10:15

Dijous 10 de juny l'escenari de La Capsa va ser literalment ocupat per 3 grups d'alumnes d'entre 9 i 11 anys de L'Escola d'Arts en Viu, integrants dels Combos de nens i nenes, els combos més joves de L'Escola.

En concret van tocar els combos Los Impostores, Los 5 legendarios i Calaveras Light. Amb el recolzament dels seus professors Ismael Alcina i Enric Peinado van tocar temes clàssics del rock i del pop i també alguns temes d'artistes actuals. El combo Los Impostores fins i tot va sorprendre el públic amb un tema que ells mateixos havien composat col.lectivament.

El darrer concert de L'Escola Sona corresponent a aquest curs escolar que ara acaba serà el dijous 1 de juliol. Amb aquest hauran sigut 7 concerts mensuals pels quals hauran passat un total de 15 combos i aproximadament entre 80 i 90 alumnes de totes les edats: infants, joves i adults.

Les actuacions dels combos de L'Escola es completaran amb la participació als concerts al porxo de Torre Balcells dins de la programació de Viu l'Estiu.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...