Esteu aquí

Els col·legis electorals del Prat obren les portes amb normalitat

S’han habilitat un total de 72 meses electorals, distribuïdes en 16 col·legis, adequats per poder votar de forma segura en l’actual context sanitari

Col·legi electoral habilitat al CEM Sagnier del Prat.

diumenge, 14 febrer, 2021 - 09:45

 

Els col·legis electorals han obert les portes a les 9 del matí d'aquest diumenge 14 de febrer amb normalitat. S’han habilitat un total de 72 meses electorals, distribuïdes en 16 col·legis, perquè els pratencs i pratenques puguin participar en les eleccions al Parlament de Catalunya.

El cens electoral del Prat de Llobregat per a aquests comicis està format per  prop de  48.650 persones, que podran votar fins avui a les 20 hores. Cal recordar que la franja horària de 19 a 20 h és aquella en què la Generalitat ha recomanat que puguin exercir el seu dret de vot les persones que tinguin o poguessin tenir la covid per contacte estret (que excepcionalment tindran permís per fer-ho si volen votar presencialment). Per aquesta darrera franja horària, es repartiran equips de protecció especials a les persones de les meses electorals.

Els col·legis electorals s’han adequat amb diverses mesures de seguretat, com la instal·lació de mampares entre els membres de les meses electorals i els votants; la presència de responsables sanitaris als locals (a més de la tradicional figura de responsable de l’administració); o la gestió del flux de persones dins i fora d’aquests espais. També s’han incorporat alguns nous locals electorals i s’han eliminat d’altres per adequar-los a les condicions d’aforament, ventilació i seguretat necessàries.

També cal recordar que, durant aquesta setmana, s'han fet tests d'antígens a les prop de 600 persones designades a la ciutat com a membres de les meses electorals (titulars i suplents), així com a us 120 treballadors i treballadores municipals, que desenvolupen avui diferents funcions als col·legis. Aquest mateix matí, també s'ha habilitat una ambulància mòbil  per acabar de fer tests d'antígens al personal que s'ha incorporat d'urgència al dispositiu electoral. El dispositiu dels tests d'antígens, amb l'ambulància situada a la Plaça de Cataluna, acaba de finalitzar al voltant de les 10 del matí d'avui. 

També us recordem alguns consells per anar a votar:

  • Eviteu anar a votar durant les hores punta i no aneu a votar en grup
  • Romangueu el temps just dins dels locals electorals
  • Porteu la papereta preparada des de casa
  • Consulteu on us toca votar (el lloc habitual pot haver canviat per l’adequació dels locals) a https://bit.ly/3cPoJnF

 

 

 

Compartir

Noticies relacionades

Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern de l'Estat

dimarts, 22 novembre, 2022 - 12:45

Mijoler demana a la delegada del Govern el compromís de l’Estat per impulsar l’estació intermodal al Prat i frenar la regressió del litoral

L’alcalde del Prat també ha reiterat a Maria Eugènia Gay que el consistori...
Simulacre d'emergència d'accident aeri a la platja del Prat.

dijous, 17 novembre, 2022 - 10:30

Simulacre d’accident aeri al Prat dilluns vinent al matí

Durant la realització del simulacre, el matí de dilluns, s’informa a la...

dijous, 10 novembre, 2022 - 13:45

Desactivat el pla d’emergències per risc químic, després de l’extinció de l’incendi a la depuradora

L’Agència Catalana de l’Aigua no ha observat afectacions sobre l’aigua del...