Esteu aquí

Els bars, restaurants, cafeteries, sales de festa, cinemes i altres comerços han de tancar

Els únics establiments que poden obrir són els que contempla el decret d'alarma del govern central, i han de prendre certes mesures de protecció

dissabte, 14 març, 2020 - 12:15

L'obertura dels comerços queda suspesa pel decret d'alarma emès pel govern de l'Estat aquest 15 de març, i que té vigència durant els propers 15 dies naturals. Els únics establiments que podran obrir són els d'alimentació, begudes, productes de primera necessitat i d'higiene, farmàcies, centres mèdics, òptics i de productes ortopèdics, perruqueries, botigues de premsa i papereria, de tecnologia i telecomunicacions, d'aliments per a animals de companyia, de comerç per internet, benzineres, estancs, i bugaderies.

La resta de comerços hauran de tancar, com ja havien de tancar per decret de la Generalitat els bars, restaurants, cafeteries, cinemes, teatres i centres comercials, les instal·lacions esportives i els gimnassos, tan públics com privats; els teatres i cinemes, les sales de festa i discoteques; els establiments de joc; i qualsevol centre on es realitzin activitats d’oci o de lleure, així com centres comercials que no es dediquin a la venda de productes de primera necessitat.

El comerç que pot romandre obert ha de prendre mesures per evitar el contagi del coronavirus. En aquest sentit, cal mantenir les distàncies de seguretat i respectar les limitacions de l'aforament a un terç de l'habitual. També se suspèn el consum de productes dins de l'establiment.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 15 octubre, 2021 - 08:15

L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

Continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, amb algunes...
Vermuteria Pota Blava

dilluns, 11 octubre, 2021 - 13:30

A l'octubre torna el Pota Blava amb el QuintoTapa!

El Prat arrenca temporada gastronòmica, amb el pollastre Pota Blava com a...

divendres, 1 octubre, 2021 - 09:00

L'Hospital de Bellvitge amplia l'horari de visites en àrees no covid

Els pacients no ingressats per covid podran rebre visites d’un acompanyant...