Esteu aquí

Els bars, restaurants, cafeteries, sales de festa, cinemes i altres comerços han de tancar

Els únics establiments que poden obrir són els que contempla el decret d'alarma del govern central, i han de prendre certes mesures de protecció

dissabte, 14 març, 2020 - 12:15

L'obertura dels comerços queda suspesa pel decret d'alarma emès pel govern de l'Estat aquest 15 de març, i que té vigència durant els propers 15 dies naturals. Els únics establiments que podran obrir són els d'alimentació, begudes, productes de primera necessitat i d'higiene, farmàcies, centres mèdics, òptics i de productes ortopèdics, perruqueries, botigues de premsa i papereria, de tecnologia i telecomunicacions, d'aliments per a animals de companyia, de comerç per internet, benzineres, estancs, i bugaderies.

La resta de comerços hauran de tancar, com ja havien de tancar per decret de la Generalitat els bars, restaurants, cafeteries, cinemes, teatres i centres comercials, les instal·lacions esportives i els gimnassos, tan públics com privats; els teatres i cinemes, les sales de festa i discoteques; els establiments de joc; i qualsevol centre on es realitzin activitats d’oci o de lleure, així com centres comercials que no es dediquin a la venda de productes de primera necessitat.

El comerç que pot romandre obert ha de prendre mesures per evitar el contagi del coronavirus. En aquest sentit, cal mantenir les distàncies de seguretat i respectar les limitacions de l'aforament a un terç de l'habitual. També se suspèn el consum de productes dins de l'establiment.

Compartir

Noticies relacionades

diumenge, 25 octubre, 2020 - 19:45

A partir d’aquest diumenge cal romandre a casa entre les 22h i les 6h

Aquesta mesura decretada per la Generalitat en el marc de l’estat d’alarma se...

dijous, 22 octubre, 2020 - 16:00

Els cementiris recomanen començar ja aquest cap de setmana les visites de Tots Sants

S'amplien els horaris d'obertura, es modifiquen els recorreguts i es reforça...

dimecres, 21 octubre, 2020 - 14:15

Canvis en els dies i llocs per vacunar-se de la grip al Prat, per prioritzar els grups de risc

Gran èxit de la campanya: en tres dies s’han vacunat més de 4.000 pratencs i...