Esteu aquí

Els bars, restaurants, cafeteries, sales de festa, cinemes i altres comerços han de tancar

Els únics establiments que poden obrir són els que contempla el decret d'alarma del govern central, i han de prendre certes mesures de protecció

dissabte, 14 març, 2020 - 12:15

L'obertura dels comerços queda suspesa pel decret d'alarma emès pel govern de l'Estat aquest 15 de març, i que té vigència durant els propers 15 dies naturals. Els únics establiments que podran obrir són els d'alimentació, begudes, productes de primera necessitat i d'higiene, farmàcies, centres mèdics, òptics i de productes ortopèdics, perruqueries, botigues de premsa i papereria, de tecnologia i telecomunicacions, d'aliments per a animals de companyia, de comerç per internet, benzineres, estancs, i bugaderies.

La resta de comerços hauran de tancar, com ja havien de tancar per decret de la Generalitat els bars, restaurants, cafeteries, cinemes, teatres i centres comercials, les instal·lacions esportives i els gimnassos, tan públics com privats; els teatres i cinemes, les sales de festa i discoteques; els establiments de joc; i qualsevol centre on es realitzin activitats d’oci o de lleure, així com centres comercials que no es dediquin a la venda de productes de primera necessitat.

El comerç que pot romandre obert ha de prendre mesures per evitar el contagi del coronavirus. En aquest sentit, cal mantenir les distàncies de seguretat i respectar les limitacions de l'aforament a un terç de l'habitual. També se suspèn el consum de productes dins de l'establiment.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 29 maig, 2020 - 13:00

Els CAP Ramona Via i CAP Doctor Pujol i Capsada reobriran al públic dimarts

Abans d'anar a l'ambulatori cal trucar per telèfon

divendres, 29 maig, 2020 - 11:15

Tornen les converses en anglès als centres cívics Jardins de la Pau i Palmira Domènech

El dimarts 26 de maig van començar les sessions en línia per poder practicar...

divendres, 29 maig, 2020 - 11:00

El programa Referent d’Ocupació Juvenil ofereix un servei d’acompanyament individualitzat en línia

L’assessoria d'ocupació per a persones joves, realitzada habitualment a El...