Esteu aquí

Els bars, restaurants, cafeteries, sales de festa, cinemes i altres comerços han de tancar

Els únics establiments que poden obrir són els que contempla el decret d'alarma del govern central, i han de prendre certes mesures de protecció

dissabte, 14 març, 2020 - 12:15

L'obertura dels comerços queda suspesa pel decret d'alarma emès pel govern de l'Estat aquest 15 de març, i que té vigència durant els propers 15 dies naturals. Els únics establiments que podran obrir són els d'alimentació, begudes, productes de primera necessitat i d'higiene, farmàcies, centres mèdics, òptics i de productes ortopèdics, perruqueries, botigues de premsa i papereria, de tecnologia i telecomunicacions, d'aliments per a animals de companyia, de comerç per internet, benzineres, estancs, i bugaderies.

La resta de comerços hauran de tancar, com ja havien de tancar per decret de la Generalitat els bars, restaurants, cafeteries, cinemes, teatres i centres comercials, les instal·lacions esportives i els gimnassos, tan públics com privats; els teatres i cinemes, les sales de festa i discoteques; els establiments de joc; i qualsevol centre on es realitzin activitats d’oci o de lleure, així com centres comercials que no es dediquin a la venda de productes de primera necessitat.

El comerç que pot romandre obert ha de prendre mesures per evitar el contagi del coronavirus. En aquest sentit, cal mantenir les distàncies de seguretat i respectar les limitacions de l'aforament a un terç de l'habitual. També se suspèn el consum de productes dins de l'establiment.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 abril, 2020 - 10:30

L'Ajuntament canalitza les donacions de material sanitari de persones, entitats i empreses

A través de dos correus electrònics o trucant al telèfon 933 790 050

divendres, 3 abril, 2020 - 09:15

El Fòrum "Ciutat del Prat" destaca enguany 11 treballs de recerca de batxillerat

Degut al context actual de confinament general no s'ha pogut celebrar la...

divendres, 3 abril, 2020 - 09:00

El Servei de Mediació Ciutadana de l'Ajuntament ens dona pautes per millorar la convivència

Comunicar-nos de forma positiva és un dels millors recursos que tenim per...