Esteu aquí

Els autobusos tornaran a circular per Verge de Montserrat el 12 de juny

La línia L78 mantindrà el recorregut actual i les línies 165 i 65 deixaran de circular per Enric Morera i ho faran per Carretera de la Marina

Avinguda de la Verge de Montserrat a la confluència amb el carrer del Coronel Sanfeliu.

dijous, 23 maig, 2019 - 14:30

Està previst que el dimecres 12 de juny tornin a circular autobusos pel tram central de l'avinguda de la Verge de Montserrat, que es va obrir al trànsit dissabte passat. La setmana prèvia es col·locaran les parades a les ubicacions previstes, segons informa l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), administració encarregada de gestionar el servei.

Canvis respecte dels recorreguts anteriors

Tornaran a circular per aquest tram de l'avinguda les línies 65, 165, 21 i PR4. No ho farà, en canvi, la línia L78, ja que en els darrers mesos ha registrat un increment de passatge d'un 10 % i es considera més útil que mantingui el recorregut que fa actualment. 

D'altra banda, les línies 65 i 165 tampoc faran el mateix recorregut que feien abans de les obres. Així, ja no circularan pel carrer d'Enric Morera, sinó que ho faran per Carretera de la Marina, pl. Roger i Badia, Gaiter del Llobregat i Josep Anselm Clavé. El motiu del canvi és evitar les molèsties que suposa el pas freqüent d'autobusos de 18 metres per un carrer estret com Enric Morera. El nou itinerari dels autobusos 65 i 165 recorrerà en diagonal el nucli urbà, de manera que en un radi de 300 metres donarà servei a pràcticament tota la població. 

Finalment, la línia L10 està sent repensada entre l'Ajuntament i l'AMB, a fi de buscar el recorregut que millor connecti el Prat amb l'hospital de Bellvitge.
 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 7 agost, 2020 - 10:00

La darrera analítica confirma l'excel·lent qualitat de l'aigua de la platja del Prat per al bany

Cal mantenir-hi totes les mesures de seguretat establertes per evitar la...

divendres, 7 agost, 2020 - 09:00

La platja naturista s’obre al públic

Afectada pel temporal Glòria es mantenia tancada per evitar riscos

divendres, 31 juliol, 2020 - 10:00

La darrera analítica confirma l'excel·lent qualitat de l'aigua de la platja del Prat per al bany

Cal mantenir-hi totes les mesures de seguretat establertes per evitar la...