Esteu aquí

elprat.tv compleix 10 anys i renova el portal web

Ara és més atractiu i funcional tant per a mòbil com per a ordinador d'escriptori

dilluns, 5 novembre, 2018 - 13:00

La televisió local del Prat de Llobregat, elprat.tv, que enguany ha fet 10 anys de vida, ha renovat el seu espai web, que impulsa el caràcter modern del mitjà tant a la versió mòbil com a la tradicional d’escriptori. 

La renovada proposta, dissenyada pel pratenc David Sánchez, manté la identitat corporativa però transforma notablement la seva imatge per fer-la més atractiva i funcional de cara a l’usuari, sense oblidar que la informació és el més important. 

Més informació, més difusió

Per aquest motiu, elprat.tv mostra ja, des de Portada, molts més continguts organitzats per una ampliada gama de seccions i subseccions perquè la ciutadania pugui accedir des del principi a les informacions més destacades i que més l’interessin, sense haver de cercar i navegar pel mitjà. Tot i això, la nova web compta amb una excel·lent estructura d’emmagatzematge i cerca perquè elprat.tv compleixi també la funció d’hemeroteca del mitjà i, en definitiva, de la nostra ciutat. 

El nou disseny permet compartir les informacions d’una manera molt més fàcil en consonància amb la nova estratègia de difusió a xarxes socials impulsada enguany pel mitjà, present ja a Twitter, Instagram, Facebook, Telegram i Youtube. 

Una dècada en imatges

L’estrena d’aquesta renovada web d’elprat.tv coincideix amb el desè aniversari de la televisió municipal, després que es posés en marxa durant la Festa Major de l’any 2008. Des d’aleshores, elprat.tv ha narrat l’actualitat informativa de la ciutat amb una aposta clara pel reporterisme com a eix vertebrador del mitjà, fet  que permet aprofundir en els continguts amb un esperit molt participatiu i pròxim a la ciutadania i al teixit associatiu i empresarial pratenc. 

Per tot plegat, elprat.tv s’ha convertit - de la mateixa manera que El Prat Ràdio (91.6 FM) i la revista “el Prat” - en una excel·lent finestra per conèixer la nostra ciutat i les informacions més destacades que hi ocorren. 

En aquest sentit, recordeu que es poden seguir cada mes, en directe, les sessions del ple municipal de l’Ajuntament i també altres actes d’interès de la ciutat. 

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 14:15

25 persones assisteixen a la represa de les trobades "Parla amb l'alcalde"

La reunió s'ha celebrat al Centre Cívic Jardins de la Pau
Pla Local d'Habitatge

dimarts, 11 maig, 2021 - 13:30

El Pla Local d’Habitatge es presenta en audiència pública

L’objectiu és proporcionar tota la informació sobre com s’ha construït i...

dimarts, 11 maig, 2021 - 13:30

L'Ajuntament del Prat, guardonat un cop més per la seva transformació digital

La VI edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment ...