Esteu aquí

El Túnel del Terror arriba a Jardins de la Pau!

De la mà dels joves i amb la col·laboració dels infants del centre, s'ha construït un túnel del terror col·laboratiu.

dilluns, 28 octubre, 2019 - 12:15

El proper dijous 31 d’octubre, a les 18 hores,  el Centre Cívic Jardins de la Pau acull l’activitat  Túnel del Terror, que enguany s’ha treballat amb les persones joves de l’equipament. Aquesta activitat forma part de la Zombie Walk i s’emmarca en la Zona Jove de Tardor.

Durant el darrers mesos, un grup de 15 joves d'entre 12 i 18 anys han participat en el disseny, creació i producció de l’activitat. Dins de les Tardes Joves de Jardins de la Pau, han realitzat les decoracions i peces del túnel, així com l’escenografia que podrem veure i viure el proper dijous dia 31 per la celebració de Halloween. També han participat de manera conjunta en el procés els educadors i educadores de Medi obert, de Joventut i l’equip del centre cívic.

A més, han col·laborat en la decoració i l’ambientació de l’equipament els petits del Centre Cívic que participen en l’espai de creació plàstica i teatral l’Hivernacle. Han creat un Photocall que podrem veure durant el dijous 31 i que també es vincularà i s’utilitzarà al proper ball que es realitza al centre cívic els diumenges.

Tots els infants que han participat i ajudat en aquest procés, a més de gaudir del Túnel del Terror en un passi específic ben especial, podran participar en una sessió especial de maquillatge de terror.

El Túnel del Terror forma part del Zombie Walk, un recorregut terrorífic per diferents equipaments culturals de la ciutat i que començarà a les 17 h, al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa, on es realitzarà un taller de maquillatge. La segona parada serà una prova sorpresa al Lloro i, per finalitzar, es realitzarà el Túnel del Terror a Jardins de la Pau. Els participants que acabin tota la ruta obtindran un Fast Pass per no fer cua al Túnel.

Us esperem al túnel!

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 30 novembre, 2023 - 10:00

L'Escola Pregunta: com corporalitzar un arxiu de preguntes?

El projecte de Mil M2 amb Pedro Sepúlveda tanca un cicle a L'Artesà amb l...

dimecres, 29 novembre, 2023 - 12:30

Explorant els misteris dels mars i els oceans a Investiguem, inventem

Des del projecte en xarxa ens submergim en l’univers de la ciència oceànica a...

dimecres, 29 novembre, 2023 - 11:45

El Praticipa està de celebració: per molts anys, potablaves!

El joc participatiu de la Mostra d’Entitats posarà a prova a infants i...