Esteu aquí

El Teatre L'Artesà, finalista als Premis Catalunya Construcció

D'entre les 22 candidatures finalistes, l'equipament cultural pratenc participa dins la categoria de Coordinació de Seguretat i Salut

dijous, 17 setembre, 2020 - 13:45

El Teatre L'Artesà és una de les 22 candidatures finalistes als Premis Catalunya Construcció, que optaran a premi en sis categories professionals. L'equipament pratenc ho fa dins la categoria de Coordinació de Seguretat i Salut. 
  
Un total de 129 candidatures s'han presentat a la XVII edició dels Premis Catalunya Construcció, que organitza el Col·legi d’Aparelladors de Barcelona (CAATEEB). D'aquestes 129, el jurat n'ha triat les 22 que optaran a premi.

Per determinar els que finalment s’enduran el premi en cada categoria, els jurat podrà sol·licitar informació addicional, una entrevista amb els candidats o una visita guiada a l’obra de referència. Tant la identitat dels projectes guanyadors com la data de lliurament dels guardons es donaran a conèixer a la tardor.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...