Esteu aquí

El Teatre Kaddish torna a la cartellera de Barcelona

"En un barquito de vela" es representarà de l'11 al 29 de març al teatre de la Biblioteca de Catalunya, i "Manifest Groc" el dia 28 al Museu Picasso.

dimarts, 10 març, 2009 - 10:00

"En un barquito de vela" és un espectacle escrit i dirigit pel pratenc Pau Bou. El propi director, junt amb José Gallardo, Isabel Núñez Castro, Arnau Puig i Albert Riballo són els actors de l'espectacle que s'estrena dimecres al teatre de la Biblioteca de Catalunya, al carrer de l'Hospital de Barcelona.

L'espectacle segueix el fil de la Batalla de l'Ebre de la mà dels seus protagonistes, tant aquells que han quedat gravats per sempre a les pàgines dels llibres d'història, com d'aquells soldats anònims que van arriscar les seves vides per una causa que molts d'ells no comprenien.

"En un barquito de vela" estarà en cartellera de l'11 al 29 de març i les entrades es poden adquirir al Tel-Entrades de Caixa Catalunya.

Però, a més, el Teatre Kaddish també serà present durant aquest mes de març en la programació del Barribrossa. Concretament, el dissabte 28 de març al Museu Picasso es presentarà el nou espectacle "Manifest Groc", dirigit per Xavier Giménez i interpretat per Xavier Llorens, Marta Guasch, Sergi Cuadrado, Vanessa Torres i Make. "Manifest Groc" s'estrenarà al Teatre Kaddish els dies 20, 21 i 22 de març.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 2 abril, 2020 - 10:00

Temps per compartir

Què llegiu a casa?

dimecres, 1 abril, 2020 - 11:45

"El Prat a Casa", nova convocatòria fotogràfica del Centre Cívic Jardins de la Pau

Penja les teves imatges amb els hashtags #AlPratEnsCuidem i #JardinsdeFoto, i...

dimecres, 1 abril, 2020 - 10:00

(Re)pensant en clau de confinament

Diferents veus del cicle (Re)Pensem Europa, que organitza el Cèntric,...