Esteu aquí

El Taller Gran, el planter del Pessebre de la plaça de la Vila, tanca un gran any

El projecte compta amb la col·laboració de la Cooperativa Obrera de Viviendas, entitat que cedeix l’espai de treball

divendres, 4 agost, 2023 - 11:30

L’any 2021, l’Ajuntament del Prat va posar en marxa el Taller Gran. Un projecte que té per objectiu que qualsevol pratenc o pratenca, major de 55 anys, pugui disposar d’un espai per dur a terme les seves creacions artístiques o petites reparacions d’estris i eines.

Enguany, el Taller Gran, ha finalitzat el curs 2023 amb un balanç molt positiu, ja que s’han incorporat 6 persones noves al projecte. En total, ja hi participen 18 pratencs i pratenques.

Visió comunitària

A banda de la vessant artística, el Taller Gran pretén posar l’accent en la part comunitària, ja que el projecte fomenta les relacionals entre les diferents persones que hi participen: aprenentatges comuns, interacció social, projectes compartits, etc..

El planter del pessebre

L’espai de treball està disponible des del mes de gener fins al setembre, ja que a partir de l’octubre el taller està destinat a la creació del tradicional pessebre de la gent gran.

És per aquest motiu que algunes de les persones que participen al Taller Gran després passen a formar part de l’equip de treball del pessebre de la plaça de la Vila.

El motiu principal és que les relacions personals són tan enriquidores i l’ambient de treball és tan bo que la majoria de persones volen continuar participant en un projecte tan comunitari com el del Pessebre de la plaça de la Vila.

Inscripcions

Si voleu participar al Taller Gran, us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran (a partir del setembre) situat a les Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviar un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 5 desembre, 2023 - 13:30

Temps per cures: espai de canguratge el 21 i 22 de desembre

En horari de matí i tarda, a l’espai joc del Centre Cívic Sant Jordi Ribera...

dimarts, 5 desembre, 2023 - 09:30

El Pessebre Vivent del Prat de Llobregat arriba a la seva 23a edició

El barri també s'engalanarà de festa amb el Fem Nadal a Sant Cosme

dimarts, 5 desembre, 2023 - 08:45

La 50a Fira Avícola convoca més de 75.000 persones a la Granja de la Ricarda durant un cap de setmana farcit d’activitats

L’Ajuntament promourà la cria i popularització d’aquesta au mitjançant l...