Esteu aquí

El Servei Públic de Consum commemora el dia mundial amb diverses activitats

Aquest Servei Municipal gratuït, que porta més de 30 anys obert al públic, està al costat de la ciutadania, ja sigui empresa o particular, sempre que faci un acte de consum i vulgui saber drets i deures de les persones consumidores

Una de les activitats del cicle, la xerrada sobre serveis financers, s'adreçarà a les persones participants del Grup Bastida

diumenge, 11 febrer, 2018 - 10:30

Al voltant del 15 de març, Dia mundial de les persones consumidores, el Servei Públic de Consum organitza tot un seguit d'activitats en col·laboració amb diversos grups i entitats de la ciutat amb l'objectiu d'apropar l'educació per al consum a totes les persones tenint en compte les seves condicions de vida.

Les persones consumidores no són un grup homogeni, els diversos col·lectius que conformen la societat tenen necessitats diverses per les quals l'Administració té l'obligació de vetllar.

Amb aquesta premissa, aquest 2018 el Servei Públic de Consum organitza, en col.laboració amb el Centre de Promoció Social Francesc Palau, el Servei de Rehabilitació Comunitària, l'Espai Bastida, el Servei integral per a les conductes addictives (SPAI), Fundació Rubricatus i el Casal de la Gent Gran de la COV,  una exposició, tallers i xerrades de consum que podeu consultar en el cartell confeccionat i cicle web.

Les compres a les excursions, les vendes a domicili, els serveis financers, les etiquetes, les garanties... són els temes que hem triat per commemorar aquest dia. Disposar d'informació i tenir formació ens ajuda a desenvolupar un esperit crític i ser més responsables davant la compra de productes o la contractació de serveis.

Vocació formativa i comunitària

El Servei Públic de Consum, amb més de 30 anys obert al públic, ofereix aquests tipus de tallers, xerrades i exposicions a tota mena de grups, entitats i centres educatius, durant tot l'any. Més enllà de la celebració del dia mundial us oferim que contacteu amb omic@elprat.cat si us interessa fer alguna activitat. El Servei, a més de l'atenció individual, té una llarga experiència i desenvolupa una important tasca educativa i formativa de caire comunitari que té tot l'interès en impulsar.

 

Exposició al CPS Francesc Palau, del 12 al 16 de març 2018

Cartell dia mundial de les persones consumidores 2018

Cartell dia mundial de les persones consumidores 2018 (pdf - 6547609 bytes)

Compartir

Noticies relacionades

Tallers catala joves migrants

dimecres, 3 agost, 2022 - 10:00

Finalitzen els tallers de reforç de català per a jovent nouvingut

Aquests cursos volen facilitar l’adaptació de l'alumnat de procedència...

dimecres, 27 juliol, 2022 - 13:30

L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

Totes les activitats comunitàries s’han dut a terme a les places, equipaments...

dimecres, 20 juliol, 2022 - 18:30

L’entitat Orgull Pota Blava tanca el seu cicle d’activitats per l’alliberament LGTBIQ+ amb el Pícnic de colors

El centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ha acollit 7 activitats en el marc...