Esteu aquí

El Servei Local d’Ocupació de l'Ajuntament reforça els seus serveis d’orientació i intermediació laboral

Busques feina?

Media Root

dijous, 13 maig, 2021 - 10:00

Ara més que mai, el Servei Local d’Ocupació del Centre de Promoció Econòmica reforça els seus serveis d’orientació i intermediació a través itineraris d’orientació i acompanyament laboral personalitzats, així com programes específics per la reactivació de l’ocupació.

A través d’aquests recursos, volem garantir el dret a l’ocupabilitat, i oferir i millorar les oportunitats laborals de persones en situació d’atur (especialment les més vulnerables) com les que es troben en situació de precarietat laboral. També, continuem impulsant la relació i la col·laboració amb les empreses del territori per conèixer els perfil professionals que generen ocupació i afavorir la cobertura d’aquests.

Joves en cerca de la 1a. feina, persones que acaben de perdre-la arran de la COVID’19, persones en situació d’atur de llarga durada, o persones que volen una millora professional, etc..., el Servei Local ofereix itineraris d’orientació laboral ajustats a cada situació i perfil professional, en el que a través de diferents accions i recursos, permeten millorar l’ocupabilitat i les possibilitats d’ accedir a un lloc de treball. Durant tot aquest procés, el personal tècnic del Servei,  acompanya, orienta i resol els possibles dubtes que vagin sorgint.

Borsa de Treball I Acceleradora d’Ocupació,  Club de la Feina, formació i recursos per la recerca de feina, etc. són algun del serveis que oferim.

 

Vols saber més? Doncs fes clic en el següent enllaç

Compartir

Noticies relacionades

Carrer Ferran Puig

dilluns, 14 juny, 2021 - 14:00

Prova pilot per identificar residus comercials

Els establiments que participin hauran d’utilitzar unes bosses gratuïtes per...

dilluns, 14 juny, 2021 - 11:15

Més de 450 estudiants del Prat participen en els 38 tallers d'apropament al mercat laboral

Formen part del “Catàleg d’activitats i serveis educatius” del departament...

divendres, 4 juny, 2021 - 14:15

Campanya especial per fomentar el reciclatge als bars i restaurants de la ciutat

L’Àrea Metropolitana de Barcelona posa en marxa unes accions especials per...