Esteu aquí

El Servei Local d’Ocupació de l'Ajuntament reforça els seus serveis d’orientació i intermediació laboral

Busques feina?

Media Root

dijous, 13 maig, 2021 - 10:00

Ara més que mai, el Servei Local d’Ocupació del Centre de Promoció Econòmica reforça els seus serveis d’orientació i intermediació a través itineraris d’orientació i acompanyament laboral personalitzats, així com programes específics per la reactivació de l’ocupació.

A través d’aquests recursos, volem garantir el dret a l’ocupabilitat, i oferir i millorar les oportunitats laborals de persones en situació d’atur (especialment les més vulnerables) com les que es troben en situació de precarietat laboral. També, continuem impulsant la relació i la col·laboració amb les empreses del territori per conèixer els perfil professionals que generen ocupació i afavorir la cobertura d’aquests.

Joves en cerca de la 1a. feina, persones que acaben de perdre-la arran de la COVID’19, persones en situació d’atur de llarga durada, o persones que volen una millora professional, etc..., el Servei Local ofereix itineraris d’orientació laboral ajustats a cada situació i perfil professional, en el que a través de diferents accions i recursos, permeten millorar l’ocupabilitat i les possibilitats d’ accedir a un lloc de treball. Durant tot aquest procés, el personal tècnic del Servei,  acompanya, orienta i resol els possibles dubtes que vagin sorgint.

Borsa de Treball I Acceleradora d’Ocupació,  Club de la Feina, formació i recursos per la recerca de feina, etc. són algun del serveis que oferim.

 

Vols saber més? Doncs fes clic en el següent enllaç

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 6 maig, 2024 - 08:00

Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023

El pròxim dimarts 21 de maig a les 18:00 al Cèntric Espai Cultural se celebraran els Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo 2023. Enguany es repartiran 12.000 euros...