Esteu aquí

El Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies durà a terme un taller sobre les relacions saludables durant l’adolescència

Es realitzaran dues sessions, totalment gratuïtes. Una al matí (10:30 h) i una altra a la tarda (17:30 h)

dijous, 16 març, 2023 - 10:30

El proper dimecres, 22 de març, el Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies (SOAF) durà a terme un taller sobre les relacions saludables a l’adolescència. L’objectiu d’aquesta formació es conèixer quin hauria de ser el paper de les famílies a l’hora d’acompanyar a les seves filles i fills durant aquesta etapa de la vida on el jovent necessita desenvolupar la seva identitat personal.

En aquest taller es pretén abordar l’acompanyament familiar cap els joves des de la perspectiva de les relacions entre iguals, donat que el clima emocional viscut a casa té molt a veure en com els i les adolescents es relacionen a l’institut i en altres entorns externs a la família.

Durant la formació, que serà a càrrec d’Alba Herrera i Carla Santesmases, psicòlogues i terapeutes familiars del SOAF, s’intentarà respondre a preguntes com: en quina posició s’han de col·locar les famílies? Quines senyals ens han d’alarmar? Com s’ha d’actuar? Es pot ajudar a que les relacions del meu fill o filla siguin saludables?

Informació i inscripcions

Es realitzaran dues sessions a través de la plataforma digital Zoom, totalment gratuïtes. Una al mati (10:30 h) i una altra a la tarda (17:30 h).

Les places són limitades i cal fer inscripció a soaf@elprat.cat o al telèfon 634 35 97 84.

Què és el SOAF?

El SOAF és un servei d’orientació i acompanyament integral a les famílies per millorar-ne el benestar personal, familiar i social. És de caràcter universal ja que va dirigit a totes les famílies del Prat de Llobregat.

Un dels seus objectius és detectar i reforçar les capacitats i fortaleses de les famílies per afavorir relacions familiars saludables i enfortir les habilitats parentals.

El servei va adreçat a totes les famílies del Prat, que poden accedir per iniciativa pròpia o derivades per professionals de la xarxa local. Teniu tota la informació del servei al següent enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 24 març, 2023 - 11:15

I després de l’ESO, què?

Sessió orientada a les famílies amb fills i filles en edat de 4t d’ESO

dijous, 23 març, 2023 - 10:00

Arriba la 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional

El dimecres 29 de març, al Cèntric Espai Cultural

dimecres, 22 març, 2023 - 09:00

Es constitueix la Taula Local de la Infància i Adolescència

És un espai de treball en xarxa que reuneix a tots els agents que treballen...