Esteu aquí

El servei de Benestar Animal treballa en la revisió dels protocols de les colònies de gats en el marc de la Covid-19

L’objectiu és assegurar el benestar dels animals i protegir la salut de les persones voluntàries que s’hi dediquen

dimarts, 25 agost, 2020 - 11:00

Al  Prat, hi ha quatre colònies de gats, on els animals poden descansar, alimentar-se, reintegrar-se a la colònia i dur a terme processos de cura. En el context actual, es treballa amb voluntariat, entitats  i  suport tècnic i veterinari, per ajustar al màxim els protocols i els procediments que formen part del Pla Funcional que regula les colònies (les captures, els tractaments veterinaris...) a les necessitats derivades de la pandèmia de la Covid-19. 

La nova unitat de Benestar Animal, depenent de la Secció de Salut Pública i Consum de l'Ajuntament,  està treballant  actualment en la revisió del Pla Funcional de colònies de gats urbans. Durant el mes de juliol, es van dur a terme reunions amb el voluntariat que  participa de les tasques de cura i manteniment de les colònies i que treballen en el control de la població de gats al carrer.

La finalitat és actualitzar  els protocols i procediments en les actuacions. En els últims mesos, s’han establert noves mesures de caràcter temporal en relació a les captures, les donacions de material i l’assistència a les colònies, les realitzacions de tasques de manteniment..., tenint en compte la situació derivada de la pandèmia de la COVID-19.

L’objectiu és assegurar el benestar dels animals  i protegir la salut de les voluntàries que s’hi dediquen. Es tracta d 'una gestió dinàmica en contínua revisió per adaptar les accions a l'evolució de la situació sanitària.

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 28 novembre, 2022 - 15:00

La ciutadania pratenca s’aplega per mostrar el seu rebuig contra les violències masclistes

El passat 25 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condem...

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...