Esteu aquí

El servei d'assessories del Lloro s'amplia i renova la imatge

La nova Assessoria de Mobilitat Internacional s'estrena per ajudar el jovent en els seus projectes a l'estranger

divendres, 9 novembre, 2012 - 11:45

El servei d'assessories del Lloro amplia la seva oferta i incorpora l'Assessoria de Mobilitat Internacional, dedicada a facilitar informació per estudiar, treballar i fer de voluntari/a o cooperant a l'estranger.

L'augment de  les consultes en aquest sentit els darrers mesos va fer decidir a la regidoria de Joventut de l'Ajuntament del Prat a apostar per aquest servei, que ofereix entrevistes individualitzades per a joves de fins a 35 anys els dimarts de cada quinze dies.

A l'Assessoria, els i les joves del Prat poden trobar informació sobre com fer els tràmits administratius necessaris (visats, permisos de residència...), com buscar allotjament, com buscar feina, cursar estudis d'idiomes o estudis reglats (batxillerat, universitat, postgraus...), programes d'intercanvi, voluntariats i camps de treball, etc.

L'Assessoria de Mobilitat Internacional és un servei en conveni amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat i s'uneix a l'oferta d'assessories del Lloro: el SISA (Servei d'Informació sobre Sexualitat i Anticoncepció) i Salut, l'Assessoria d'Ocupació, en Orientació Acadèmica i Professional i en Orientació Personal.

El Servei d'Assessories del Lloro, liderades per professionals de cada àmbit, ja ha atès aquest any a gairebé 500 joves, de manera individualitzada, confidencial i gratuïta, convertint aquest servei en un dels programes per a joves de més especialització i demanda.

Nova imatge
A més, el Servei d'Assessories renova la imatge. El nou disseny reforça el caràcter jove i singular del servei. L'artista pratenc Splik és l'autor de la nova cartelleria, que es podrà trobar als equipaments de la ciutat i s'integrarà a la web del Lloro.
 

Compartir

Noticies relacionades

Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...
L'Alberg Centre Esplai del Prat

divendres, 27 març, 2020 - 12:00

Activat un allotjament d'urgència per a persones sense llar al Prat durant la crisi pel coronavirus

L’Ajuntament del Prat ha articulat una solució d’urgència per garantir l...