Esteu aquí

El Servei d’acollida a les persones migrades i refugiades torna a ser presencial

Per accedir al servei, ubicat a les Cases d'en Puig, cal demanar cita prèvia

dijous, 4 juny, 2020 - 08:30

El Servei d'acollida a les persones migrades i refugiades del programa municipal de Nova Ciutadania torna a atendre de manera presencial a les Cases d'en Puig. Aquest servei torna a una certa normalitat després que, durant el període més estricte de confinament, hagi funcionat ininterrompudament de forma telemàtica, amb les limitacions que implica aquesta forma d'atenció.

El Servei d'acollida a les persones migrades i refugiades és un recurs municipal que dona informació i orientació a les persones d'origen estranger sobre l'acollida a la ciutat i també sobre tràmits d'estrangeria i l'accés als serveis públics en general.

Per mantenir totes les mesures de seguretat, a partir d'ara s'atendrà a les persones usuàries amb cita prèvia. Per rebre atenció al Servei d'acollida cal demanar visita a les Cases d'en Puig (plaça Agricultura, 2) o al telèfon 93 3790050 ext. 5600.
 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 18 maig, 2021 - 15:00

Finalitza el "Ribera Talent" amb la participació i el talent del jovent de la ciutat

El divendres es van lliurar els premis als vídeos guanyadors en un acte...

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:30

Avui 17 de maig, Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per primera vegada es commemora al Prat, el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia. Un dia que té lloc cada 17 de maig i que pretén donar suport i...
Manifest Consell Infants Dia Mundial contra LGTBIfobia

dilluns, 17 maig, 2021 - 12:15

Prop de 30 nens i nenes han treballat durant dos cursos el respecte a la diversitat sexual, afectiva i de gènere, al Consell dels Infants del Prat

Els nens i nenes del Consell dels Infants s’han encarregat d’elaborar el...