Esteu aquí

El Servei d’acollida a les persones migrades i refugiades torna a ser presencial

Per accedir al servei, ubicat a les Cases d'en Puig, cal demanar cita prèvia

dijous, 4 juny, 2020 - 08:30

El Servei d'acollida a les persones migrades i refugiades del programa municipal de Nova Ciutadania torna a atendre de manera presencial a les Cases d'en Puig. Aquest servei torna a una certa normalitat després que, durant el període més estricte de confinament, hagi funcionat ininterrompudament de forma telemàtica, amb les limitacions que implica aquesta forma d'atenció.

El Servei d'acollida a les persones migrades i refugiades és un recurs municipal que dona informació i orientació a les persones d'origen estranger sobre l'acollida a la ciutat i també sobre tràmits d'estrangeria i l'accés als serveis públics en general.

Per mantenir totes les mesures de seguretat, a partir d'ara s'atendrà a les persones usuàries amb cita prèvia. Per rebre atenció al Servei d'acollida cal demanar visita a les Cases d'en Puig (plaça Agricultura, 2) o al telèfon 93 3790050 ext. 5600.
 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...