Esteu aquí

El segon curs de l'Escola de Música comença amb més de 450 alumnes

Notable augment de les matriculacions respecte de l'any passat

dimarts, 15 setembre, 2015 - 12:45

Aquest dilluns 14 de setembre han començat les classes de l'Escola Municipal de Música del Prat, en el que serà el seu segon any de funcionament. Les inscripcions han augmentat notablement respecte del curs anterior i són més de 450 els pratencs i pratenques de totes les edats que s'han interessat per fer música a l'escola.

L'escola inicia les classes tant a la seu central de Torre Balcells, com a les altres seus de La Capsa, l'Escola Jacint Verdaguer, l'Escola del Prat de Llobregat 1 i l'Escola Sant Jaume.

Algunes places vacants
Queden encara algunes places vacants per al curs de nadons de 0 a 18 mesos, per als cursos d'Inicial de nens de 4 a 7 anys i per a joves i adults que vulguin començar a aprendre un instrument. A més, l'escola ofereix diversos tallers de curta durada dins l'oferta de Cursos de Tardor, les inscripcions dels quals es podran fer fins al 25 de setembre.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 27 novembre, 2020 - 11:45

Uns cursos de tardor diferents a la Palmira

Arriba el dimarts a la tarda, la Marta encén l'ordinador de l'aula 1 i la Gemma deixa preparats tots els ingredients a la cuina. Encara queden alguns paquets de farina que la M...

divendres, 27 novembre, 2020 - 10:30

Memorables: on la paraula fa història

Alumnat i Arxiu recuperen la història oral de la indumentària del Prat

divendres, 27 novembre, 2020 - 10:15

El Teatre L'Artesà torna amb la seva programació escènica

A partir d'ahir dijous 26 de novembre, es podrà gaudir dels espectacles a les...