Esteu aquí

El Ribera reprèn les trobades i activitats presencials durant el juliol

dilluns, 13 juliol, 2020 - 18:00

Després d'aquests mesos de confinament, els centres cívics han activat totes les vies i canals de comunicació per no perdre el vincle amb les persones que, de diferents maneres i des de diversos grups, projectes i entitats, formen part fonamental en la vida diària dels equipaments. Tot i això, es desitjava tornar a la vida presencial i poder retrobar-se cara a cara amb tothom. Aquest mes, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa està rebent amb molta il·lusió als grups i entitats que han pogut venir per posar-se al dia, mesurar forces i ànims, i encarar plegades el futur més proper tot i les incerteses que genera. Poc a poc es van omplint de nou de vida els espais, valorant més que mai la importància de compartir i de construir.

Durant aquestes dues setmanes del juliol, al Ribera ens hem trobat amb una gran part de les entitats en residència al Centre Cívic: Associació Veïns Sant Jordi-Ribera Baixa, Associació Dones Progressistes Frida Kahlo, Associació de Puntaires del Prat, El Prat amb el Sàhara, Areola, Krestatum, Castellers del Prat de Llobregat, Comunidad Islàmica del Prat, Club Scrabble del Prat, La Noria Teatre, Club Iberia, INTER-SOS, Marea de Pensionistas y Jubilados del Prat, Sant Jordi Teatre i Prat-a-Clown.

D'altra banda, els grups de formació anual en circ han pogut tancar el curs de manera presencial, amb sessions per compartir dubtes, practicar una estona i gaudir d'un bon berenar. També s'ha començat un procés creatiu vinculat al projecte "Camins Vius" del Teatre L'Artesà, amb l'artista David Espinosa per preparar el "Paraules a la Fresca" d'enguany, amb les companyies de teatre en residència al Centre Cívic i altres teatreres de la ciutat, que es presentarà el 24 de juliol.

Aquesta setmana L'Orquestra de Barri torna a fer sonar veus i instruments i a inundar d'alegria i música el Ribera, celebrant el comiat d'un curs ben diferent, i amb moltes ganes de tornar a l'octubre. I el dissabte, el grup ScrapPrat també omplirà l'equipament de creacions boniques i un munt d'energia scrapera! La setmana vinent gaudirem de les trobades amb el grup "Les Costuretes, i el de #DillunsDigitals, on l'alumnat dels tallers de telèfons mòbils podrà compartir els dubtes i inquietuds que hagin sorgit duran el confinament. I per últim, les Tardes Joves tornen en format presencial al Ribera el dimarts 21 de juliol, amb un divertit concurs, i les propostes que sorgeixin conjuntament amb les i els joves participants.

Aquest estiu, més que mai, gaudim de la Cultura!

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 30 novembre, 2022 - 10:00

Espais de creació a L'Escola d'Arts en Viu

L'Escola disposa de places lliures per participar en els espais de creació...

dimarts, 29 novembre, 2022 - 15:30

“La pols que cau del cel”, un projecte íntim i comunitari

El dijous 24 de novembre va arribar a la seva fi el projecte “La pols que cau...