Esteu aquí

El Ribera presenta "Saltimbanqui", el nou cicle de circ al carrer

Una aposta per ampliar l'oferta circense a la ciutat

dijous, 17 maig, 2018 - 10:00

El Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa incorporarà dins la seva programació estable espectacles de circ al carrer durant els mesos d'abril, maig i juny. Ja no haureu d'esperar a que arribin dates destacades del calendari festiu local i popular, per gaudir d'aquests actes. Amb l'arribada del bon temps, un diumenge al mes al migdia la diversió en família està assegurada amb aquestes propostes que fusionen la màgia, el clown, els equilibrismes, els aeris i els malabars. Aquest cicle, que porta per nom "Saltimbanqui", omplirà els carrers i les places dels barris de Sant Jordi i Ribera Baixa, com si es tractés d'un circ ambulant.

"Més que màgia" de la Cia. Mag Stigman és la segona proposta d'aquest cicle familiar de circ al carrer, que es va inaugurar a les Festes del Barri de Sant Jordi, amb "Sin Remite" de Jean Philippe Kikolas. Més que Màgia és un show ple de ritme i diversió, on es mesclen la dansa, la màgia i els malabars.

Us esperem diumenge 27 de maig, a les 12 hores a la terrassa del Centre Cívic. No hi falteu!

I si us quedeu amb ganes de més, no patiu. Encara estareu a temps de veure la tercera proposta, al juny ("Ni cap ni peus" de la Cia. Circ Vermut) i tenim més sorpreses preparades a partir de la tardor. Podeu seguir les novetats i estar assabentats de tots els espectacles que oferim des de l'Agenda del Ribera.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 febrer, 2020 - 11:00

Viu el vestíbul

El Teatre L’Artesà  incorpora el seu "hall" com a espai escènic
trobada de violes a St Boi

dilluns, 24 febrer, 2020 - 10:00

Voilà, trobada de violes

L’alumnat de viola de L’Escola d’Arts en Viu participa a aquesta trobada a...

divendres, 21 febrer, 2020 - 12:00

Tercera Escola d’Hivern d’Interseccions

Entorn la connexió dels centres educatius amb les famílies i els centres...