Esteu aquí

El Ribera presenta "Saltimbanqui", el nou cicle de circ al carrer

Una aposta per ampliar l'oferta circense a la ciutat

dijous, 17 maig, 2018 - 10:00

El Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa incorporarà dins la seva programació estable espectacles de circ al carrer durant els mesos d'abril, maig i juny. Ja no haureu d'esperar a que arribin dates destacades del calendari festiu local i popular, per gaudir d'aquests actes. Amb l'arribada del bon temps, un diumenge al mes al migdia la diversió en família està assegurada amb aquestes propostes que fusionen la màgia, el clown, els equilibrismes, els aeris i els malabars. Aquest cicle, que porta per nom "Saltimbanqui", omplirà els carrers i les places dels barris de Sant Jordi i Ribera Baixa, com si es tractés d'un circ ambulant.

"Més que màgia" de la Cia. Mag Stigman és la segona proposta d'aquest cicle familiar de circ al carrer, que es va inaugurar a les Festes del Barri de Sant Jordi, amb "Sin Remite" de Jean Philippe Kikolas. Més que Màgia és un show ple de ritme i diversió, on es mesclen la dansa, la màgia i els malabars.

Us esperem diumenge 27 de maig, a les 12 hores a la terrassa del Centre Cívic. No hi falteu!

I si us quedeu amb ganes de més, no patiu. Encara estareu a temps de veure la tercera proposta, al juny ("Ni cap ni peus" de la Cia. Circ Vermut) i tenim més sorpreses preparades a partir de la tardor. Podeu seguir les novetats i estar assabentats de tots els espectacles que oferim des de l'Agenda del Ribera.

Compartir

Noticies relacionades

la casa del vacío

divendres, 17 maig, 2019 - 08:00

Sessions escolars: una dieta sana de teatre, dansa, circ i música per fer-nos créixer

L'Artesà comença a caminar posant les escoles en les seves prioritats

dimecres, 15 maig, 2019 - 17:45

Els Malnascuts estrenen el resultat del seu procés de creació, PARK08820

Els Malnascuts és un laboratori de teatre per a joves entre 16 i 30 anys, professionals i no professionals. Va néixer...

dimecres, 15 maig, 2019 - 09:30

Diumenge al matí, afectacions al trànsit de la Cavalcada de Sant Isidre

Diumenge 19 de maig es farà la Cavalcada de Sant Isidre, amb la concentració d’uns 50 carros tirats per cavalls al carr...