Esteu aquí

El Racó del Món inicia una nova etapa

Continuarà treballant en l’àmbit de la defensa dels drets humans, la cooperació internacional i la solidaritat entre els pobles, sense la botiga de comerç just

divendres, 5 febrer, 2016 - 10:15

El Racó del Món, fundat l’any 2005 i ubicat a les Cases d'en Puig, ha funcionat durant aquests onze anys com a botiga de comerç just, centre d’informació i sensibilització en temes de solidaritat i cooperació, i punt d’informació.

El Racó del Món inicia ara una nova etapa en què tanca com a botiga municipal de comerç just. No obstant, continuarà treballant al voltant de la reflexió i la sensibilització en l'àmbit de la solidaritat i la cooperació internacional, tot creant i desenvolupant propostes i accions col·lectives que permetin treballar per la millora de la qualitat de vida i la construcció d’un món on la justícia social sigui un dret per a totes les persones.

L’experiència acumulada durant aquest temps i el propòsit de millora i adaptació del projecte al context social actual, evidencien la necessitat d’iniciar una nova etapa.

La voluntat és treballar en la revisió i la proposta d’un nou projecte que mantingui la identitat del Racó i que permeti adequar-lo als nous reptes en l’àmbit de la defensa dels drets humans, la cooperació internacional i la solidaritat entre els pobles.

No hagués estat possible arribar fins aquí sense la feina i la il·lusió de les persones que durant aquests anys han col·laborat amb el projecte, ja sigui participant en les activitats, comprant en la botiga o fent difusió dels objectius i activitats del Racó.


 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...