Esteu aquí

El racisme i la xenofòbia, tema central del darrer programa radiofònic Girem el Món

divendres, 25 febrer, 2022 - 14:00

El passat 23 de febrer es va dur a terme el programa radiofònic número cinc de Girem el Món. Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme accions formatives a l'alumnat pratenc per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau.

La cinquena edició del programa va comptar amb la col·laboració d’alumnat de l’Escola Mare de Déu del Carme, la participació del periodista i professor pratenc, Agus Morales i també la presència de la presidenta de l’Associació de Salvadoreños en Catalunya, Ma. Elena Henriquez.

Al programa es van realitzar diverses entrevistes al carrer preguntant sobre la immigració, el racisme i la xenofòbia. A més, es van poder escoltar cançons com “Obrim fles portes” de Txarango o “Te espera el mar” de  María José Llergo, amb l’objectiu de reflexionar sobre la situació de les persones nouvingudes.

Podeu escoltar el programa al web del Prat Digital a través del següent enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...