Esteu aquí

El proper 5 de febrer, tothom al Capri a animar l’Alfred!

TEMES: Cultura

El cinema pratenc serà l’escenari triat per gaudir en companyia de la final d’Operación Triunfo

diumenge, 28 gener, 2018 - 20:00

El dilluns 5 de febrer tots els seguidors i seguidores del músic i cantant pratenc Alfred Garcia podran seguir en directe l’emissió de la final d’Operación Triunfo al cinema Capri. Aquest ha estat l’escenari triat per la família de l’Alfred, La Capsa i el Servei de Cultura de l'Ajuntament per gaudir en companyia de la gala final del concurs.

L’Alfred s’ha convertit en un dels participants més estimats del públic i la crítica ha reconegut el seu talent musical. Després de setmanes de treball arriba a la final del programa, que tindrà un format especial. Dels cinc finalistes, dos d’ells quedaran eliminats en la primera ronda, i només restaran tres que passaran a la finalíssima. El sistema de vot serà de pagament per sms o trucada. Al final de la gala, sabrem si l’Alfred és el guanyador d’Operación Triunfo.

Com veure la final?

El proper dilluns 5, el cinema Capri obrirà les portes a les 21.30 h i es repartiran entrades per ordre d’arribada. El cinema té una capacitat per a 750 persones, i cada assistent només podrà retirar 4 entrades.

Un cop començada la gala, les llums del cine s’abaixaran i començarà la retransmissió de la gala. Tothom qui vulgui veure la final al Capri podrà animar a l’Alfred amb cartells.

L’Alfred, molt vinculat a la ciutat

Alfred Garcia va beure des de ben petit les influències musicals de la seva família. Amb arrels cubanes, rumberes i rockeres, és hereu dels Blue Streak i Rumba Brava, on cantaven els seus tiets. Més tard va començar la seva formació musical amb la Unió Filharmònica del Prat. Allà va tocar el trombó mentre creixia el seu interès per la cultura musical. La seva formació musical va continuar al Taller de Músics.

Paral·lelament, l’Alfred ha estat molt vinculat al projecte cultural de La Capsa, mostrant interès per tot allò que bullia al món musical. Ha participat en projectes com clip musical #Almeuritme, les maratons musicals del Meló_dia, el projecte Cocoon, i en d’altres iniciatives musicals de la ciutat com el Festival Altraveu, La Música contra el Hambre o els concerts solidaris contra el Càncer. També va formar part del Combo Tito Juane, una xaranga que va animar diverses festes populars del Prat, com el Correquintos o el Correllengua.

L’Alfred García ha presumit del Prat al llarg de tota l’edició d’Operación Triunfo. Des de cantar la sardana La Festa Major del Prat en directe a col·locar una enganxina d’un pollastre potablava als vestidors del programa. Fins i tot, en una gala, li van portar un sac de sorra de la nostra platja. Alfred és potablava, i ha esdevingut un ambaixador de la ciutat mostrant el seu orgull potablava sempre que ha tingut oportunitat.

Us esperem al Capri el proper dilluns 5 de febrer!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 19 juliol, 2024 - 18:00

Dispositiu de Cançó Protesta Experimental: proposta seleccionada a la modalitat Música i Territori de la Convocatòria /Unzip 2024!

Ivó Valdivielso i Òscar Martínex ens proposen la creació popular i la...

divendres, 19 juliol, 2024 - 10:15

Comença el compte enrere per a la Festa Major 2024!

Del 27 al 30 de setembre, celebrem la festa més xamosa i més galana

divendres, 19 juliol, 2024 - 09:30

Tornen les recomanacions de sèries per l'estiu gràcies als Vermuts de sèrie

El diumenge 14 de juliol, la terrassa de la Palmira va rebre a la Paula...