Esteu aquí

El proper 29 d’abril, activitat antirumors oberta a tota la comunitat educativa

dimecres, 21 abril, 2021 - 13:45

L’AMPA de l’Escola del Parc ha programat pel proper 29 d’abril a les 17 h, una xerrada anomenada “L’abordatge dels rumors per afavorir la convivència”. Una activitat que té com objectiu mostrar com neixen i s’escampen els rumors i com aquests tenen conseqüències molt negatives sobre persones i col·lectius i, per tant, sobre la convivència de la ciutadania.

L’activitat pretén donar eines per tenir una actitud responsable sobre el tema i també per aprendre a identificar i abordar els rumors per tallar-los i evitar la seva reproducció. Sovint darrera dels rumors hi han actituds malintencionades que en volen treure profit, per això la informació veraç i la incredulitat davant certes informacions són els millors instruments contra els rumors.  

La xerrada serà duta a terme per la Comissió Catalana d’Ajut al Refugiat i forma part de les accions de sensibilització als centres educatius i a la comunitat educativa, promogudes des del programa municipal de Nova Ciutadania.

L’activitat està dirigida a famílies de qualsevol centre educatiu del Prat i es podrà accedir a través del següent enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:30

La Fira Avícola del Prat unirà enguany la millor gastronomia de proximitat amb la defensa de la sostenibilitat social i ambiental

La Fira se celebra abans que en anys anteriors, del 2 al 4 de desembre

dijous, 1 desembre, 2022 - 13:15

La 20a Mostra d’Entitats acollirà les Jornades Som Diversitat

La gran novetat d'enguany serà la posada en marxa d'un servei d'assistència...