Esteu aquí

El proper 29 d’abril, activitat antirumors oberta a tota la comunitat educativa

dimecres, 21 abril, 2021 - 13:45

L’AMPA de l’Escola del Parc ha programat pel proper 29 d’abril a les 17 h, una xerrada anomenada “L’abordatge dels rumors per afavorir la convivència”. Una activitat que té com objectiu mostrar com neixen i s’escampen els rumors i com aquests tenen conseqüències molt negatives sobre persones i col·lectius i, per tant, sobre la convivència de la ciutadania.

L’activitat pretén donar eines per tenir una actitud responsable sobre el tema i també per aprendre a identificar i abordar els rumors per tallar-los i evitar la seva reproducció. Sovint darrera dels rumors hi han actituds malintencionades que en volen treure profit, per això la informació veraç i la incredulitat davant certes informacions són els millors instruments contra els rumors.  

La xerrada serà duta a terme per la Comissió Catalana d’Ajut al Refugiat i forma part de les accions de sensibilització als centres educatius i a la comunitat educativa, promogudes des del programa municipal de Nova Ciutadania.

L’activitat està dirigida a famílies de qualsevol centre educatiu del Prat i es podrà accedir a través del següent enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 18:15

El Prat es mobilitza per dir prou a les violències masclistes

Activitats fins a mitjans de desembre

divendres, 26 novembre, 2021 - 10:00

El Pla Local de Joventut del Prat, presentat a l’Infòrum 2021

L’Infòrum té com a objectiu generar un espai de debat per a professionals de...