Esteu aquí

El proper 19 de gener, activitat per commemorar el Dia de la Mediació

dijous, 14 gener, 2021 - 13:15

El 21 de gener és el Dia de la Mediació. Una diada que té com a objectiu fomentar els valors del diàleg, el respecte, la confiança i la responsabilitat a l’hora de resoldre els conflictes quotidians de la ciutadania, per tal de progressar cap a una societat més madura i cohesionada.

Al Prat, commemorarem aquesta data el proper dimarts 19 de gener a les 18 h amb un taller virtual que tractarà sobre com ens està afectant la Covid-19 a les nostres relacions personals i socials.

El Servei de Mediació de l’Ajuntament serà l’encarregat de dur a terme aquest taller, que tindrà format virtual a través de la plataforma Zoom.

Per participar a la sessió us podeu inscriure al següent enllaç.

Servei de Mediació al Prat

La nostra ciutat, compta amb un equip professional de persones mediadores que, a través del diàleg, orienta i s'acompanya a  les parts implicades en un conflicte en  la millora de la situació. És un servei gratuït, adreçat a tota la ciutadania. El servei s’ubica a les Cases d’en Puig, i es pot contactar, presencialment, a través del tel. 93 379 0050 (ext. 5600) o del mail mediacio@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 27 octubre, 2021 - 12:30

Nova reunió de la comissió d’Accessibilitat de la ciutat

El passat 26 d’octubre la comissió d’Accessibilitat, pertanyent al programa municipal de les Persones amb Diversitat Funcional, va celebrar la seva d...
Tardor LGTBI

dimarts, 26 octubre, 2021 - 13:45

El proper 4 de novembre, nova sessió de la Taula LGTBIQ+

El dia següent el Cèntric Espai Cultural acollirà la presentació del llibre ...