Esteu aquí

El proper 19 de gener, activitat per commemorar el Dia de la Mediació

dijous, 14 gener, 2021 - 13:15

El 21 de gener és el Dia de la Mediació. Una diada que té com a objectiu fomentar els valors del diàleg, el respecte, la confiança i la responsabilitat a l’hora de resoldre els conflictes quotidians de la ciutadania, per tal de progressar cap a una societat més madura i cohesionada.

Al Prat, commemorarem aquesta data el proper dimarts 19 de gener a les 18 h amb un taller virtual que tractarà sobre com ens està afectant la Covid-19 a les nostres relacions personals i socials.

El Servei de Mediació de l’Ajuntament serà l’encarregat de dur a terme aquest taller, que tindrà format virtual a través de la plataforma Zoom.

Per participar a la sessió us podeu inscriure al següent enllaç.

Servei de Mediació al Prat

La nostra ciutat, compta amb un equip professional de persones mediadores que, a través del diàleg, orienta i s'acompanya a  les parts implicades en un conflicte en  la millora de la situació. És un servei gratuït, adreçat a tota la ciutadania. El servei s’ubica a les Cases d’en Puig, i es pot contactar, presencialment, a través del tel. 93 379 0050 (ext. 5600) o del mail mediacio@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 14 maig, 2021 - 09:30

Finalitza el procés participatiu de remodelació de la plaça 17 de setembre

Encara estan oberts els processos de la plaça de l'Estany de Sant Maurici i...

dijous, 13 maig, 2021 - 14:00

Èxit de participació a la primera Taula LGTBIQ+ del Prat

El passat dimarts dia 11 de maig es va celebrar la primera Taula LGBTIQ+ del Prat. Una trobada que es va dur a terme en format en línia i on van partic...

dijous, 13 maig, 2021 - 08:30

Persones amb discapacitat venen objectes perduts en aeroports al Carrefour

L'entitat Envera disposa al centre comercial pratenc d'un espai que promou l...