Esteu aquí

El projecte Supersimetria arriba a la recta final amb el programa d'accions "Te comparto, te invito"

Les ones de llum, fil conductor del projecte Supersimetria del LAB d'/Unzip, seran visibles del 13 al 15 de maig de 2020 a través de les xarxes socials

dilluns, 11 maig, 2020 - 18:00

Arriba el moment de presentar en línia Supersimetria, un dels projectes LAB d’/Unzip Torre Muntadas per a creadors i creadores de la ciutat. Al laboratori, els conceptes de la física ens serveixen per situar metafòricament tant la comunitat com els aprenentatges que es generen.

Seguint aquesta línia pseudocientífica, a la recta final de la 3a edició de Supersimetría, "Te comparto, te invito" proposa un programa d'accions en línia al més pur estil de l’albirament d’una pluja d’ones còsmiques. Aquestes accions obertes a la participació han estat dissenyades i organitzades per les persones participants del laboratori.

Transformada en supernova en arribar a la fi del seu cicle anual i provinents de la font d’energia electromagnètica Supersimetria, un nou grup d’ones (Escucha y crea; Sal de tu casa, con tu casa; Relax y sonido en tiempos de confinamiento i Sal de la cueva) han irromput amb força al cel de la ciutat, fent-se visibles del 13 al 15 de maig.

On i quan mirar?

Deixa't portar i interactua amb les ones, seguint les seves instruccions lluminoses. Les emanacions de Supersimetria poden aparèixer en qualsevol lloc i moment, si bé és útil aturar la mirada a les xarxes socials Facebook i Twitter d’/Unzip Arts Visuals als següents dies i hores:

Dimecres 13 

  • A les 17 h: Escucha y crea. Proposta del col·lectiu DeyciJaume. Tipus d’ona espai-virtual que guarda la Memòria del confinament, un compendi de sons que us convida a aportar les vostres mirades en aquest nou ambient audiovisual.
  • A les 19 h: Sal de tu casa, con tu casa. Proposta de Noemí Alsina. El 1r trànsit d'aquesta ona es relaciona amb l’enlluernament de les joies més preuades. Segueix les instruccions i construeix la teva pròpia joia-casa per portar-la allà on vulguis. Una joia a la vegada símbol del retorn a habitar els carrers, i de la relació especial que hem establert amb les nostres llars en aquest temps de refugi.

Dijous 14

Divendres 15

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 25 gener, 2022 - 15:00

Noves formacions amb perspectiva de gènere al Prat

Es duran a terme des del programa de Feminisme i LGTBI i també d’altres...

dimarts, 25 gener, 2022 - 11:45

Fem cultura a la Palmira

Molt bona acollida a l'oferta dels cursos i tallers la mateixa tarda en què s...