Esteu aquí

El projecte PatiObert torna a activar-se aquest estiu!

Després de les darreres notícies en relació a l’evolució de la pandèmia, l'Ajuntament del Prat ha autoritzat la reobertura dels patis que havia quedat en suspens a causa dels rebrots de l'epidèmia de la COVID-19, a partir de l’1 de juliol.

dijous, 1 juliol, 2021 - 09:45

Els patis de les escoles d'infantil i primària de la ciutat que participen al projecte tornen a obrir les portes perquè infants, joves i famílies hi puguin jugar lliurement, adaptant els seus horaris d’obertura a l’horari de finalització dels casals d’estiu que s’organitzen als centres educatius. 

L'Ajuntament ha establert mesures per garantir la seguretat sanitària, però cal la col·laboració de tothom per fer-ne un ús segur i responsable.

Durant aquests dies, també podreu gaudir de tallers dinamitzats als patis, podeu consultar la programació d’activitats al tauler informatiu que trobareu a l’entrada dels patis. Com a novetat aquest estiu està previst dinamitzar el pati de l’Escola Bernat Metge durant el mes de juliol,  dilluns i dimecres de 19 a 20.30h amb “Multiesport” especialment adreçada al col·lectiu de joves de la ciutat.

 

Horaris obertura

Adaptem l’horari d’obertura dels patis a la Campanya d’Estiu al Prat, donat que 6 dels 7 patis que participen al projecte són seus de casals d’estiu durant el mes de juliol.  Així doncs, l’obertura diària es realitzarà un cop hagi finalitzat el casal, a partir de les 15h (Escola Jacint Verdaguer, Escola Charles Darwin i Escola Bernat Metge), a partir de les 17.00h (Escola del Parc i Institut Escola Pepa Colomer) o a partir de les 18h (Escola H. Josep Tarradellas), de dilluns a divendres.

Pel que fa al pati de l’Escola Galileo Galilei s’obrirà amb normalitat, de 10 a 22 h durant els mesos de juliol i agost,  i de 10 a 21 h al setembre, fins al dia 12, ja que el curs començarà el 13 de setembre.  A partir d'aleshores,  ja obriran només durant els caps de setmana i vacances escolars, com habitualment.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre

dimarts, 23 novembre, 2021 - 12:00

2 grups bombolla escolars confinats al Prat

A la ciutat no hi ha cap centre educatiu tancat