Esteu aquí

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar compartint receptes i consells gastronòmics

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

La Cocina de mi Vecina és un espai de trobada al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, que va néixer al 2019, amb l'objectiu de donar un espai al veïnat aficionat a la gastronomia per compartir i intercanviar receptes i consells culinaris d'una manera pràctica i fomentar les relacions socials que es van coent al grup. Com bé diu el títol, és un espai per compartir entre veïnes i veïns,  i practicar la gastronomia tot compartint receptes, coneixements, tècniques, idees i experiències. 

Així, La Cocina de mi Vecina ha estat un projecte viu durant aquests dos anys, tant en format presencial com en el virtual. Entre olles, ingredients i fogons, s'ha anat creant un espai de convivència, d’intercanvi de coneixements i paraules al voltant de la taula.

Aquest mes,  La Cocina de mi Vecina s'ha tornat a posar en marxa en format presencial a La Cuina del Ribera! Alguns i algunes participants de la primera edició del projecte han entomat l'autogestió de les trobades, i busquen noves incorporacions que tinguin ganes de participar de l'organització de les sessions, i el més important: gaudir de cuinar les receptes que es proposin entre tots i totes en bona companyia. 

Les trobades són els divendres al vespre, de 18 a 21 h. Si voleu més informació, podeu contactar amb el Centre Cívic: ccriberabaixa@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 19 maig, 2022 - 16:30

El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:00

'La Cocina de mi Vecina' inicia un nou grup de pràctica els dimarts al matí

L'espai veïnal d'intercanvi de receptes i sabers culinaris us convida a la...

dilluns, 16 maig, 2022 - 16:15

#Almeuritme 2022: en marxa!

Un any més, torna l’Almeuritme, dinamitzat per La Capsa i L’Escola d’Arts en Viu