Esteu aquí

El projecte 'La Cocina de mi Vecina' s'obre a noves incorporacions

El veïnat participant del projecte ha començat a trobar-se per continuar compartint receptes i consells gastronòmics

dimecres, 20 octubre, 2021 - 15:00

La Cocina de mi Vecina és un espai de trobada al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa, que va néixer al 2019, amb l'objectiu de donar un espai al veïnat aficionat a la gastronomia per compartir i intercanviar receptes i consells culinaris d'una manera pràctica i fomentar les relacions socials que es van coent al grup. Com bé diu el títol, és un espai per compartir entre veïnes i veïns,  i practicar la gastronomia tot compartint receptes, coneixements, tècniques, idees i experiències. 

Així, La Cocina de mi Vecina ha estat un projecte viu durant aquests dos anys, tant en format presencial com en el virtual. Entre olles, ingredients i fogons, s'ha anat creant un espai de convivència, d’intercanvi de coneixements i paraules al voltant de la taula.

Aquest mes,  La Cocina de mi Vecina s'ha tornat a posar en marxa en format presencial a La Cuina del Ribera! Alguns i algunes participants de la primera edició del projecte han entomat l'autogestió de les trobades, i busquen noves incorporacions que tinguin ganes de participar de l'organització de les sessions, i el més important: gaudir de cuinar les receptes que es proposin entre tots i totes en bona companyia. 

Les trobades són els divendres al vespre, de 18 a 21 h. Si voleu més informació, podeu contactar amb el Centre Cívic: ccriberabaixa@elprat.cat.

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 3 desembre, 2021 - 09:30

L'Escola Sona retorna a La Capsa

Primer concert dels combos de L'Escola d'Arts en Viu d'aquest curs 21-22

dijous, 2 desembre, 2021 - 16:00

Converses literàries engega el curs amb contes dins i fora de les aules

Es reprenen les activitats familiars En el marc del projecte Converses literàries del programa Interseccions, di...

dijous, 2 desembre, 2021 - 15:30

La cafeteria del Ribera s'inaugura al desembre a càrrec de la Fundació Rubricatus

Convidem al veïnat a fer propostes per trobar el millor nom pel projecte