Esteu aquí

El projecte d’auxiliars de conversa ofereix una nova eina educativa per passar el confinament

Plataforma virtual amb activitats en anglès per a totes les edats

dilluns, 6 abril, 2020 - 09:15

Ja fa unes setmanes que les escoles van tancar pel coronavirus i el confinament està sent complicat per a moltes famílies. Per això, durant aquests dies excepcionals, estan sorgint gran quantitat de propostes que pretenen fer més portable el dia a dia a casa, activant vincles i connexions que, en condicions de confinament, són més que importants, perquè són una manera de cuidar. 

Des del Programa Interseccions volem col·laborar amb aquestes iniciatives i per això, des de l’àmbit d’anglès, i gràcies a la feina de l’equip d’auxiliars de conversa, us volem oferir tot un seguit d’activitats motivadores en anglès, adreçades a totes les edats. Amb aquesta iniciativa es pretén que infants, joves i adults, no perdin el contacte amb la llengua anglesa durant el temps que duri la situació de confinament, i puguin continuar aprenent de forma significativa amb l'objectiu d'afavorir-ne el seu benestar psicològic, emocional i afectiu.

Regularment, l’equip d’auxiliars de conversa us aniran plantejant propostes educatives de diferents temàtiques i nivells perquè tothom hi pugui participar, ja sigui de forma autònoma o en família, i permetrà que els infants i joves activin els seus recursos propis i la seva capacitat de resiliència davant l’actual situació, gaudint del plaer d’aprendre.

Per accedir a les propostes només heu d’entrar a aquest enllaç. Les activitats estan dividides per grups d’edat (3-6, 6-8, 8-10, 10-12, 12-16 i adults).

En aquest link trobareu una guia d’ús de la plataforma.

Gaudiu d’un munt d’activitats ben diverses, divertides i enriquidores. Join in!

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 20 maig, 2022 - 08:15

Set futures professionals de la infermeria completaran la seva formació als Serveis Municipals de Salut Pública i Consum

El centre educatiu de procedència és la Unitat docent multiprofessional d...

dijous, 19 maig, 2022 - 16:30

El "metal" pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

dimecres, 18 maig, 2022 - 12:30

Les AMPA i AFA del Prat premiades al certamen anual dels premis AFFAC

A principis del mes de maig, es va dur a terme a Girona un acte de reconeixement a diferents projectes d’Associacions de P...