Esteu aquí

El projecte Connecta Jove inicia el servei formatiu a persones adultes de la ciutat

Aquestes formacions estan dirigides per diferent alumnat dels instituts del Prat on ensenyen com utilitzar un dispositiu móbil.

connecta_jove

dimecres, 6 abril, 2022 - 10:00

En marxa la 9a edició del Projecte de Servei Comunitari Connecta Jove desenvolupat per la Fundació Catalana de l’Esplai gràcies al suport de l’Ajuntament. Aquest projecte fa possible que l’alumnat de 4rt d’ESO que hi participa ensenyi a utilitzar el telèfon mòbil o portàtil a persones adultes de la ciutat. L’experiència forma part del currículum i és per tant avaluable.

La primera fase correspon a la formació prèvia dels i les joves que hi participen. Es va iniciar a finals de gener amb la participació de l’alumnat de l’Institut Escola del Prat, l’Institut Estany de la Ricarda, l’Institut Ribera Baixa, l’Institut Baldiri Guilera i l’Institut Salvador Dalí amb la participació total de 35 alumnes.

La setmana passada es va iniciar la segona fase del projecte, la més esperada, la del servei en benefici de la comunitat. En aquesta edició els i les joves impartiran classes d’ús de mòbils i portàtils als centres cívics Palmira Doménech, Jardins de la Pau i Delta del Llobregat.

El projecte segueix la metodologia de l’aprenentatge servei (un projecte educatiu amb utilitat social). Requereix, i estimula alhora, un veritable treball en xarxa entre el conjunt d’agents que hi participen i enforteix el treball comunitari als territoris a on es desplega.

Compartir

Noticies relacionades

centric_connexions_2023_cloenda

dimecres, 29 març, 2023 - 15:30

Punt i final a una nova edició de Connexions

El Cèntric acull la cloenda del projecte en un acte que ha reunit alumnat,...

dimecres, 29 març, 2023 - 14:30

La 25a edició de la Jornada d’Orientació Acadèmica i Professional aplega més de 250 estudiants

El programa contempla presentacions d’estudis, l’Espai Fira i el Punt d...

dimecres, 29 març, 2023 - 09:00

Les AFA, preocupades per la previsió d’altes temperatures a les aules

La regidoria d’Educació ha recollit la inquietud i la traslladarà a la...