Esteu aquí

El projecte BioPrat s’integra a la plataforma MINKA

L’aplicació per registrar, organitzar i compartir observacions d’animals i plantes s’actualitza amb l’objectiu de ser més accessible i promoure la ciència ciutadana a la ciutat.

BioPrat

divendres, 2 juny, 2023 - 14:00

Amb més de 10.000 aportacions ciutadanes, l’aplicació BioPrat ja forma part de MINKA, un sistema de recollida de dades que serveix per registrar, organitzar i compartir observacions de flora i fauna. L’objectiu d’aquesta inclusió és adaptar la plataforma de l’aplicació al tots els suports possibles: mòbil, tauletes, ordinadors, etc.  

Si voleu col·laborar, el seu funcionament és més fàcil que mai! Us heu d’instal·lar l’aplicació, crear-vos un perfil d’usuari i buscar la pàgina del projecte pratenc, BioPrat. A partir d’aquí, es poden consultar totes les observacions introduïdes del municipi i altres vinculades al projecte específic de BioPrat

Al mateix temps, en aquest punt, podem introduir una nova observació, sempre que s’hagi produït al nostre municipi i sigui una espècie silvestre. Ens hem d’assegurar que tenim activada la geolocalització del mòbil o tauleta i fer la fotografia, o bé pujar-ne una de la nostra galeria. Després, caldrà afegir el nom de l’espècie. Si no el coneixem, deixem l’espai en blanc perquè la comunitat que fa servir l’aplicació MINKA ens doni u cop de mà per identificar-la i posteriorment ens arribarà una notificació quan el tingui. Recordeu que també podem fer servir el buscador per esbrinar quina és.

En aquests moments, comptem amb més de 10.000 aportacions i us animem a continuar construint, entre totes i tots, aquest projecte de ciència ciutadana.

 

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 26 setembre, 2023 - 14:45

Una tardor plena d’activitats familiars per descobrir la natura del delta del Llobregat

Durant els propers diumenges, al Prat, hi trobareu moltíssimes opcions per...
Ajuts Prat Espais

dimarts, 26 setembre, 2023 - 12:15

L’Ajuntament obre diverses convocatòries d’ajuts per facilitar l’accés i la disponibilitat de lloguers assequibles

La línia de suport a les persones llogateres incorpora, com a novetat, el...

dilluns, 28 agost, 2023 - 11:45

L'aigua de la platja del Prat continua en un estat excel·lent per al bany

La darrera anàlisi microbiològica es va fer el 21 d'agost