Esteu aquí

El programa Referent d’Ocupació Juvenil ofereix un servei d’acompanyament individualitzat en línia

L’assessoria d'ocupació per a persones joves, realitzada habitualment a El Lloro i a l’Espai de recerca juvenil de Promoció Econòmica, s’ofereix ara de manera telemàtica en el context de l'estat d'alarma.

divendres, 29 maig, 2020 - 11:00

Des del gener de 2019, el programa Referent d’Ocupació Juvenil ofereix un servei d’orientació i acompanyament a les persones joves de la ciutat per tal de facilitar el seu retorn al sistema educatiu, la seva inserció laboral i l’accés a diferents recursos ocupacionals. Aquest programa s'emmarca en les polítiques d'ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i està cofinançat pel programa operatiu d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu.

L’assessorament, que fins ara es realitzava de manera presencial des de l’Assessoria d’Ocupació de El Lloro- Serveis de Joventut i des de l’Espai de recerca juvenil de Promoció Econòmica, s’ofereix ara de manera telemàtica a causa  e la situació d’excepcionalitat causada per la COVID-19.

El programa ofereix a les persones joves tutories personalitzades a distància, donant suport en l’elaboració de currículums o la recerca de feina i derivant-les a d'altres recursos ocupacionals i/o formatius en funció de les seves necessitats. El projecte també ha desembarcat recentment a les xarxes de Joves.Prat oferint de manera setmanal un recull d’ofertes de feina. 

Durant el primer trimestre de l’any, el programa ha donat resposta a 272 consultes, ha realitzat 92 tutories individualitzades i ha realitzat 27 derivacions a d'altres programes formatius.

Per fer una consulta o demanar cita prèvia, cal trucar o enviar un WhatsApp al 638 171 072.

Compartir

Noticies relacionades

diumenge, 25 octubre, 2020 - 19:45

A partir d’aquest diumenge cal romandre a casa entre les 22h i les 6h

Aquesta mesura decretada per la Generalitat en el marc de l’estat d’alarma se...
Banner Pressupostos Participatius_2

divendres, 23 octubre, 2020 - 14:00

Els pressupostos participatius del Prat s’adapten al format telemàtic en el context de la Covid amb la nova plataforma Decidim

La ciutadania del Prat podrà decidir a què destinar fins a 2,5 milions d...

dijous, 22 octubre, 2020 - 16:00

Els cementiris recomanen començar ja aquest cap de setmana les visites de Tots Sants

S'amplien els horaris d'obertura, es modifiquen els recorreguts i es reforça...