Esteu aquí

El programa Referent d’Ocupació Juvenil ofereix un servei d’acompanyament individualitzat en línia

L’assessoria d'ocupació per a persones joves, realitzada habitualment a El Lloro i a l’Espai de recerca juvenil de Promoció Econòmica, s’ofereix ara de manera telemàtica en el context de l'estat d'alarma.

divendres, 29 maig, 2020 - 11:00

Des del gener de 2019, el programa Referent d’Ocupació Juvenil ofereix un servei d’orientació i acompanyament a les persones joves de la ciutat per tal de facilitar el seu retorn al sistema educatiu, la seva inserció laboral i l’accés a diferents recursos ocupacionals. Aquest programa s'emmarca en les polítiques d'ocupació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i està cofinançat pel programa operatiu d’Ocupació Juvenil del Fons Social Europeu.

L’assessorament, que fins ara es realitzava de manera presencial des de l’Assessoria d’Ocupació de El Lloro- Serveis de Joventut i des de l’Espai de recerca juvenil de Promoció Econòmica, s’ofereix ara de manera telemàtica a causa  e la situació d’excepcionalitat causada per la COVID-19.

El programa ofereix a les persones joves tutories personalitzades a distància, donant suport en l’elaboració de currículums o la recerca de feina i derivant-les a d'altres recursos ocupacionals i/o formatius en funció de les seves necessitats. El projecte també ha desembarcat recentment a les xarxes de Joves.Prat oferint de manera setmanal un recull d’ofertes de feina. 

Durant el primer trimestre de l’any, el programa ha donat resposta a 272 consultes, ha realitzat 92 tutories individualitzades i ha realitzat 27 derivacions a d'altres programes formatius.

Per fer una consulta o demanar cita prèvia, cal trucar o enviar un WhatsApp al 638 171 072.

Compartir

Noticies relacionades

Tallers catala joves migrants

dimecres, 3 agost, 2022 - 10:00

Finalitzen els tallers de reforç de català per a jovent nouvingut

Aquests cursos volen facilitar l’adaptació de l'alumnat de procedència...

dimecres, 27 juliol, 2022 - 13:30

L’oci i la cultura, bandera de l’estiu al barri de Sant Cosme

Totes les activitats comunitàries s’han dut a terme a les places, equipaments...

dimecres, 20 juliol, 2022 - 18:30

L’entitat Orgull Pota Blava tanca el seu cicle d’activitats per l’alliberament LGTBIQ+ amb el Pícnic de colors

El centre cívic Sant Jordi - Ribera Baixa ha acollit 7 activitats en el marc...