Esteu aquí

El programa Reempresa facilita la continuïtat de la històrica botiga Pedro Esports

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat fa de mitjancer entre l'antiga i la nova propietària

La nova propietària, Montse Fàbregas (esquerra), rep el relleu de l'antiga, Montserrat Castillo.

dijous, 5 juliol, 2018 - 10:00

La botiga de material esportiu Pedro Esports, amb 37 anys d'activitat al carrer de Pau Casals del Prat, no tancarà per jubilació de la propietària, Montserrat Castillo, com tenia previst. Finalment, amb l'assessorament i impuls del programa Reempresa i el Centre de Promoció Econòmica, el negoci serà traspassat a una nova propietària, Montse Fàbregas. 

El programa Reempresa acompanya i assessora durant els tràmits de transmissió d'empreses, per evitar que tanquin. Durant l'any 2017, un total de 5 empreses del Prat es van traspassar amb l'ajuda de Reempresa i del Centre de Promoció Econòmica. 

Nova etapa per a una botiga històrica

En el cas de Pedro Esports, la nova propietària vol afegir a la venda de material esportiu altres activitats com coaching nutricional i esportiu, cursos i xerrades, gestió d'equips. També tindrà una vessant social, lligada al voluntariat amb persones amb diversitat funcional.

Fàbregas explica que "el Centre de Promoció Econòmica em va facilitar moltíssim les coses, vaig tramitar la capitalització de l’atur, em van ajudar en la recerca de finançament, que vaig aconseguir en la seva totalitat, i a més l’Ajuntament té unes línies de subvencions anuals destinades a persones que es constitueixen com a autònoms i per a empreses que contracten persones aturades del Prat, de les qual em puc beneficiar. També vaig assistir a la Formació El Prat Emprèn, de millora de capacitats empresarials, que em va acabar de resoldre dubtes específics. Ells mateixos et constitueixen com autònoma al seu punt d'atenció a l'emprenedor (que és gratuït )i puc comptar amb ells si tinc qualsevol dubte un cop l’empresa està creada a través del seu servei de consolidació empresarial".

Montserrat Castillo recomana, a l'hora de cedir una empresa, tenir en compte  altres aspectes, i no només els econòmics, intentar trobar la persona que tingui un perfil que s'adapti al negoci i que el vegis capç de donar-li continuitat.

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 18 juny, 2020 - 09:15

L'Ajuntament ofereix subvencions directes al comerç local per aixecar la persiana

El període per demanar els ajuts va del 18 de juny al 21 de juliol i caldrà...
Ajudes econòmiques al sector turístic

dimecres, 17 juny, 2020 - 13:45

Noves ajudes al sector turístic per pal·liar els efectes de la crisi de la COVID-19

La Generalitat ha anunciat una prestació única de fins a 10.000 € per a...

dimarts, 16 juny, 2020 - 09:30

El Prat Ràdio ofereix espais publicitaris gratuïts al comerç local

Les empreses de la ciutat podran enviar una falca de 30 segons que serà emesa...