Esteu aquí

El programa de ràdio “D’aquí i d’allà” tornarà al mes de maig

Nova ciutadania i interculturalitat

dimarts, 27 abril, 2021 - 13:45

L’espai radiofònic dedicat a la diversitat cultural de la ciutat tornarà a El Prat Ràdio el proper 19 de maig de 15:00 a 15:45 h amb energies renovades i noves incorporacions.

El programa “D’aquí i d’allà” està presentat per pratencs i pratenques nascuts arreu del món. Ells i elles són els veritables protagonistes d’un espai pel qual han passat unes quaranta persones col·laboradores així com un centenar de representants d’entitats i de serveis públics de la ciutat des dels seus orígens.

Durant el mes d’abril s’ha tornat a estructurar l’equip del programa, que recupera les persones col·laboradores de l’any pasat: la Julieta Romero, el Robert Thiaw i la Naima Zamoum. Per la represa, s’ incorporen tres noves col·laboradores: la Fatiha Bouteldja, la Victoria Bexevernaya i la Jieni Lin Chen. En total seran cinc cultures i origens diferents les que participaran en la nova edició del programa: argentina, senegalesa, algeriana, russa i xinesa.

Un programa amb reconeixement

El “D’aquí i d’allà”  es va començar a emetre al mes d’abril de 2007, fa 14 anys. Va ser impulsat i compta amb el suport del Programa Municipal de Nova Ciutadania i s’ha emès mensualment al Prat ràdio amb una única interrupció, la provocada per la pandèmia de la COVID-19.

El programa va rebre l’any 2019 el Premi a la Diversitat del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) i també va ser seleccionat el mateix any dins del Banc de Bones pràctiques de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE).

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 24 novembre, 2022 - 14:30

Demà comença el gran recapte d’aliments

Durant el proper dies 25 i 26 de novembre, es durà a terme a la nostra ciutat la 14a edició del gran recapte d’aliments. Una iniciativa solidària, encapçalada per la Fundació Banc del...

dijous, 24 novembre, 2022 - 11:30

Les participants del cicle 'En Femení' elaboren una pancarta amb motiu del 25N

Us convidem a portar-la plegades a l'acte central a la Plaça Catalunya, el...
Persones usuàries participen en la cogestió de La Botiga

dijous, 24 novembre, 2022 - 09:30

La Botiga del Prat, programa d’innovació social de suport alimentari, arriba a 3.500 persones durant el seu primer any de funcionament

A partir d’un servei de garantia alimentària, a La Botiga, es treballa l...