Esteu aquí

El programa de ràdio “D’aquí i d’allà” tornarà al mes de maig

Nova ciutadania i interculturalitat

dimarts, 27 abril, 2021 - 13:45

L’espai radiofònic dedicat a la diversitat cultural de la ciutat tornarà a El Prat Ràdio el proper 19 de maig de 15:00 a 15:45 h amb energies renovades i noves incorporacions.

El programa “D’aquí i d’allà” està presentat per pratencs i pratenques nascuts arreu del món. Ells i elles són els veritables protagonistes d’un espai pel qual han passat unes quaranta persones col·laboradores així com un centenar de representants d’entitats i de serveis públics de la ciutat des dels seus orígens.

Durant el mes d’abril s’ha tornat a estructurar l’equip del programa, que recupera les persones col·laboradores de l’any pasat: la Julieta Romero, el Robert Thiaw i la Naima Zamoum. Per la represa, s’ incorporen tres noves col·laboradores: la Fatiha Bouteldja, la Victoria Bexevernaya i la Jieni Lin Chen. En total seran cinc cultures i origens diferents les que participaran en la nova edició del programa: argentina, senegalesa, algeriana, russa i xinesa.

Un programa amb reconeixement

El “D’aquí i d’allà”  es va començar a emetre al mes d’abril de 2007, fa 14 anys. Va ser impulsat i compta amb el suport del Programa Municipal de Nova Ciutadania i s’ha emès mensualment al Prat ràdio amb una única interrupció, la provocada per la pandèmia de la COVID-19.

El programa va rebre l’any 2019 el Premi a la Diversitat del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) i també va ser seleccionat el mateix any dins del Banc de Bones pràctiques de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE).

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 29 novembre, 2023 - 11:45

El Praticipa està de celebració: per molts anys, potablaves!

El joc participatiu de la Mostra d’Entitats posarà a prova a infants i...

dilluns, 27 novembre, 2023 - 14:30

El Prat condemna les violències masclistes a través de diferents aplecs ciutadans

El passat 24 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condemnar ...

dilluns, 27 novembre, 2023 - 12:00

La 21a Mostra d’Entitats arriba amb força

Es durà a terme els propers 1, 2 i 3 de desembre, en el marc de la 50a edició...