Esteu aquí

El Programa 30 Plus va facilitar la inserció laboral de 32 persones al Prat l’any 2018

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament gestiona per tercer any consecutiu aquest programa per afavorir la creació de llocs de treball entre majors de 30 anys

dijous, 1 agost, 2019 - 14:15

Durant els mesos de juliol i agost d'aquest any, el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat finalitza el període de contractació del Programa 30 Plus 2018, havent fet possible la contractació de 32 persones desocupades de 30 anys o més, mitjançant subvencions públiques de les que s’han pogut beneficiar 26 empreses locals. 

Les dades de les 32 persones contractades són:
-    Sexe: el 56% són dones i el 44% homes.
-    Edat: un 56% tenen entre 30 i 45 anys i un 44% són majors de 45. 
-    Estudis: destaca el nivell d’estudis mitjans dels i les participants amb un 53%, percentatge superior al d’estudis superiors, que és del 31%, i de les persones participants sense estudis, que és d’un 16%. 

Empreses participants

Quant a les dades de les empreses locals participants cal subratllar que la major part d’elles són micro empreses, amb un 66%, per davant de les PIME amb un 44%. Pel que fa als sectors empresarials, destaquen el sector del comerç i l’hostaleria amb un 28% cadascun d’ells, seguits del sector de la indústria i la construcció amb un 12%, i el 5% restant de diferents sectors (missatgeria i transport, neteja industrial, gestió inmobiliaria, sanitari i activitats artístiques). En totes les categories queden incloses les empreses d’economia social i cooperatives. 

Nova edició per a 2019

Per poder donar continuïtat al programa, l’Ajuntament del Prat, i en concret l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, han iniciat una nova edició del 30 Plus 2019, amb la que s’obre de nou la possibilitat de beneficiar-se d’aquest ajut a la contractació a partir del proper 2 d’agost. 

Per a més informació sobre aquests ajuts, podeu contactar amb l'equip del programa a través del correu electrònic 30plus@elprat.cat, trucant al telèfon 93 478 68 78 o dirigint-vos presencialment al Centre de Promoció Econòmica, c. Moreres, 48. 

El Programa 30 Plus està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social i forma part de les polítiques actives d’ocupació adaptades a les necessitats de les persones i que facilitin la seva integració sociolaboral. 

 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 5 maig, 2021 - 11:45

Jornada per conèixer projectes d’economia social i solidària que s’han reinventat davant la covid-19

La jornada comptarà amb quatre casos de bones pràctiques, per  reinventar-se...
Presentació botiga en línia Mercat del Prat

divendres, 30 abril, 2021 - 14:15

El Mercat municipal del Prat posa en marxa la seva botiga en línia per adequar-se als nous hàbits de compra de la ciutadania

L'objectiu és facilitar la compra i la distribució dels productes del mercat...