Esteu aquí

El procés de Xarim Arasté

divendres, 26 maig, 2017 - 17:30

Arranquem un nou #4Raons amb el músic, productor i poeta tarragoní Xarim Aresté.  Música i poesia que fan de fil conductor per connectar al Xarim amb el Prat i amb la seva gent; d’una banda amb músics dels bucs d’assaig de La Capsa i de l’altra, amb un grup de poetes pratencs. Rock and roll i versets a parts iguals, una combinació explosiva i necessària que podrem desxifrar el 9 de juny a les 21h a La Capsa.

Fa uns dies ens vam reunir el Xarim Aresté i un grup de poetes i escriptores del Prat. Vam parlar de música i poesia, però també de l’univers, de les pors i de la inspiració. Un mini recorregut per les biografies dels presents explicat amb sentit de l’humor i delicadesa. Com si ens coneguessim de fa temps però acabéssim de recordar ben bé de què… Conxita Herrero (haikus) i el Dídac Rocho (il·lustracions) ens expliquen com va anar tot amb aquest fanzine

El Xarim també ha estat compartint xerrades, cerveses i molta música amb els tres grups que participen en el projecte Trainer, d’on ell n’és l’assessor i productor musical. Són els Venturi, Boja & Judith i The Spammers.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 19 octubre, 2020 - 09:45

Arrenquen els projectes d'arts visuals del programa Interseccions

Art contemporani, llum i color, cinema, ràdio i paraula: els eixos temàtics d...
Sala Gran Virtual de la Palmira

divendres, 16 octubre, 2020 - 15:15

Sala Gran Virtual de la Palmira

Un espai per trobar-nos en línia

divendres, 16 octubre, 2020 - 12:00

La vuitena edició del Cicle l'Autor i la seva obra ofereix visites guiades i una presentació

Fruït de la col·laboració entre l'arxiu municipal, el centre cívic i l'autor...