Esteu aquí

El procés de Xarim Arasté

divendres, 26 maig, 2017 - 17:30

Arranquem un nou #4Raons amb el músic, productor i poeta tarragoní Xarim Aresté.  Música i poesia que fan de fil conductor per connectar al Xarim amb el Prat i amb la seva gent; d’una banda amb músics dels bucs d’assaig de La Capsa i de l’altra, amb un grup de poetes pratencs. Rock and roll i versets a parts iguals, una combinació explosiva i necessària que podrem desxifrar el 9 de juny a les 21h a La Capsa.

Fa uns dies ens vam reunir el Xarim Aresté i un grup de poetes i escriptores del Prat. Vam parlar de música i poesia, però també de l’univers, de les pors i de la inspiració. Un mini recorregut per les biografies dels presents explicat amb sentit de l’humor i delicadesa. Com si ens coneguessim de fa temps però acabéssim de recordar ben bé de què… Conxita Herrero (haikus) i el Dídac Rocho (il·lustracions) ens expliquen com va anar tot amb aquest fanzine

El Xarim també ha estat compartint xerrades, cerveses i molta música amb els tres grups que participen en el projecte Trainer, d’on ell n’és l’assessor i productor musical. Són els Venturi, Boja & Judith i The Spammers.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 27 juny, 2022 - 10:00

El grup del Tomb pel barri s'embarca en un projecte de ciència ciutadana

El grup fa mesos que treballa en un procés de ciència ciutadana que culmina...
unzip_lablaika22.jpg

dijous, 23 juny, 2022 - 10:30

LAIKA- Laboratori de creació

Vasos comunicants entre espais d’aprenentatge

dimecres, 22 juny, 2022 - 12:00

'Volem volar' tanca el procés de creació d'aeris amb l'artista Maria Cavagnero

Aquest diumenge més d'una trentena de persones van poder gaudir de la presentació de la peça 'Volem Volar', ...