Esteu aquí

El PRATfamílies completa l’ acompanyament a totes les transicions educatives

Del pas a l'escola a la formació de persones adultes

dijous, 15 abril, 2021 - 11:45

En el marc del projecte Pratfamílies, programa municipal de formació i acompanyament a les famílies amb fills i filles en edat escolar, s'organitza un itinerari específic de sessions per acompanyar a les famílies i alumnat en el pas entre diferents etapes educatives.

S'han organitzat cinc sessions d'orientació que corresponen al pas entre les principals etapes educatives des de l'escola bressol fins al pas a la formació de persones adultes.

Les activitats, que es realitzaran de manera online, compten amb l'aportació teòrica de persones expertes en el àmbit de l'orientació i la participació de diferents agents de la comunitat educativa (professorat, famílies o tècniques municipals, que complementen la sessió amb recursos locals i aportació d'experiències en primera persona.

El cicle d’orientació en les transicions, a l'igual que la resta d'activitats del projecte Pratfamílies, són sempre gratuïtes i obertes a tota la població. I es realitzen en col·laboració amb els centres educatius, les AMPA i les AFA, els diferents departaments municipals i altres administracions com la Diputació de Barcelona; així mateix, depenent de la temàtica i l'edat a que van dirigides, es coordinen amb les diferents xarxes municipals (xarxa d'orientació, coordinació 0-6, equip de treball comunitari, etc).

 

Compartir

Noticies relacionades

dijous, 6 maig, 2021 - 11:00

Celebració de la dansa a l'escola Honorable Josep Tarradellas

L’alumnat de primer va compartir amb l’escola les peces creades en motiu del...
-banner_ajuts-485x475px.jpg

dijous, 6 maig, 2021 - 09:45

Ja es pot consultar l’atorgament de l’ajut per les activitats d’estiu 2021

Algunes entitats tornaran a oferir el servei d’acollida