Esteu aquí

El PRATfamílies completa l’ acompanyament a totes les transicions educatives

Del pas a l'escola a la formació de persones adultes

dijous, 15 abril, 2021 - 11:45

En el marc del projecte Pratfamílies, programa municipal de formació i acompanyament a les famílies amb fills i filles en edat escolar, s'organitza un itinerari específic de sessions per acompanyar a les famílies i alumnat en el pas entre diferents etapes educatives.

S'han organitzat cinc sessions d'orientació que corresponen al pas entre les principals etapes educatives des de l'escola bressol fins al pas a la formació de persones adultes.

Les activitats, que es realitzaran de manera online, compten amb l'aportació teòrica de persones expertes en el àmbit de l'orientació i la participació de diferents agents de la comunitat educativa (professorat, famílies o tècniques municipals, que complementen la sessió amb recursos locals i aportació d'experiències en primera persona.

El cicle d’orientació en les transicions, a l'igual que la resta d'activitats del projecte Pratfamílies, són sempre gratuïtes i obertes a tota la població. I es realitzen en col·laboració amb els centres educatius, les AMPA i les AFA, els diferents departaments municipals i altres administracions com la Diputació de Barcelona; així mateix, depenent de la temàtica i l'edat a que van dirigides, es coordinen amb les diferents xarxes municipals (xarxa d'orientació, coordinació 0-6, equip de treball comunitari, etc).

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 octubre, 2021 - 12:00

Comença el cinquè curs de desplegament de projectes del programa IntersECCions

Aquest octubre han iniciat moltes de les accions que impliquen centres i...

dimecres, 13 octubre, 2021 - 10:00

Un curs més de pràctica de les arts en viu en diversos centres educatius del Prat

L'Escola d'Arts en Viu reprèn els projectes artístics d'Interseccions amb...

dilluns, 11 octubre, 2021 - 12:45

S’inicia, un curs més, el recurs de suport a l’alumnat, BASSA.

La passada setmana es va posar en funcionament el recurs socioeducatiu BASSA (Bastida i Suport a l’alumnat) a càrrec de  l’entitat SAÓ, amb...