Esteu aquí

El pratenc Alfred Garcia es queda a les portes de guanyar Operación Triunfo

TEMES: Cultura,La Capsa

La final s’ha viscut amb emoció a La Capsa, amb actuacions musicals i l’emissió en directe de la gala

La Capsa va acollir l'emissió de la gala.

dimarts, 6 febrer, 2018 - 08:15

La gala  final d'Operación Triunfo s’ha pogut seguir en directe a La Capsa, on família, fans i seguidors de l’Alfred han compartit emocions i nervis durant tota la nit. Abans de la projecció del programa, el públic ha gaudit d’actuacions musicals de grups i amics de l’Alfred. La Mònica Escrig i el Jordi Pujol van versionar algunes de les cançons interpretades per l'Alfred al llarg del programa i l'Eli Martín va cantar al piano Londres La Ciudad, dos temes composats pel propi Alfred i que va compartir amb el públic durant la seva estada a l'acadèmia. 

Finalment, la guanyadora del programa ha estat l'Amaia mentre que l'Alfred ha quedat en quarta posició. L'Amaia i l'Afred seran els encarregats de participar al festival Eurovisió, que se celebrarà a Lisboa el proper 12 de maig. 

L’Alfred, molt vinculat a la ciutat

L'Alfred va começar la seva formació musical des de ben petit a la Unió Filharmònica del Prat, on va tocar el trombó mentre creixia el seu interès per la cultura musical. La seva formació musical va continuar al Taller de Músics. Molt vinculat també al projecte musical de La Capsa, participant també en projectes com clip musical #Almeuritme, les maratons musicals del Meló_dia o el projecte Cocoon.

L’Alfred García ha presumit del Prat al llarg de tota l’edició d’Operación Triunfo. Des de cantar la sardana La Festa Major del Prat en directe a col·locar una enganxina d’un pollastre potablava als vestidors del programa. Alfred és potablava, i ha esdevingut un ambaixador de la ciutat mostrant el seu orgull potablava sempre que ha tingut oportunitat.

Aquí podeu veure algunes imatges de la trobada i el reportatge d'ElPrat.tv.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 16 juliol, 2019 - 10:15

Una mica de vermut i un munt de sèries

Dins de les activitats del Viu l'estiu al Prat, els dissabtes 6 i 13 de juliol vam gaudir d'una nova proposta al Centre Cívic Palmira Domènech: el Vermut&Sèries, una trobada a la t...

dimecres, 10 juliol, 2019 - 17:45

Nova edició dels English Workshops per al curs 2019-2020

Augmenta l’oferta dels tallers de cara al curs vinent
ee-grup.jpg

dilluns, 8 juliol, 2019 - 12:30

El programa municipal IntersECCions realitza 65 accions per vincular educació, cultura i comunitat, 23 més que el curs passat

Les dades de balanç d’aquest curs escolar es van presentar durant l’Escola d...