Esteu aquí

El Prat també celebra el "Dia Sense Cotxes"

L'Ajuntament, a través del web municipal, posa en marxa un servei per compartir cotxe

dilluns, 22 setembre, 2003 - 02:00

Amb motiu del Dia Europeu Sense Cotxes, el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament ha organitzat un conjunt d'activitats que proposen diverses formes de transport sostenible. La primera iniciativa comença a un quart de déu del matí, i consisteix en una caminada a peu per alguns espais de la ciutat que tenen interès dins l'àmbit del medi ambient, com ara l'institut Baldiri Guilera, un pou de captació d'Aigües del Prat i les plaques solars del poliesportiu Estruch.

Al voltant de dos quarts de dotze del matí, un grup d'estudiants de l'institut Illa dels Banyols farà una volta en bicicleta, a la qual s'hi podrà afegir tothom qui ho vulgui. Finalment, durant la jornada, es realitzarà un concurs a El Prat Ràdio, on les persones que responguin correctament a les preguntes, totes elles relacionades amb el transport sostenible, guanyaran targetes T-10 de transports de TMB. L'horari del concurs serà de nou del matí a una del migdia, i de cinc de la tarda a set del vespre. 

Finalment, el web municipal allotja el servei "Comparteix Cotxe", al qual podeu accedir a través de l'apartat Ciutat/Transport/Comparteix Cotxe.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...