Esteu aquí

El Prat s'incorpora a la comissió de seguiment de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores

TEMES: Educació

La nostra ciutat forma part d'aquesta associació des de l'any 2004

Imatge de l'assemblea celebrada a Lleida.

dijous, 8 febrer, 2018 - 11:30

Els passats dies 1 i 2 de febrer va tenir lloc a Lleida la XIII Assemblea de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores (RECE, sigles en castellà). La RECE l'integren 184 ciutats d’arreu de l’estat. El Prat n'és membre des de 2004. 

La finalitat d’aquesta xarxa de municipis es crear un espai estable d’intercanvi i cooperació en l’àmbit educatiu i desenvolupar l’aplicació dels principis de la Carta de Ciutats Educadores.

A la trobada de Lleida, a la qual va assistir Pilar Eslava, tinenta d'alcalde d’Igualtat i Drets Socials i regidora d’Educació, així com personal tècnic municipal d’Educació i Cultura, es va fer una presentació del treball dut a terme a la ciutat.

Grups de treball en què ha participat el Prat

Durant aquest període, el Prat ha participat activament en tres grups de treball: Aprenentatge-Servei (ApS), com a instrument de cohesió social; la formació artística per a la cohesió social; i un model d’impuls de la Formació Professional des del món local.

A la trobada també es va escollir la ciutat de Sevilla com a coordinadora pels propers dos anys, així com les ciutats que composen el grup de seguiment, a la qual s’ha incorporat el Prat, juntament amb Argamasilla de Calatrava, Avilés, Barcelona, Rivas-Vaciamadrid, Sant Just Desvern, Sevilla, Vitòria-Gasteiz, Lleida i Ciudad Real.
 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 21 juny, 2021 - 13:30

El Consell dels Infants pregunta a l'alcalde i fa el sorteig per la seva renovació

Les conselleres i consellers han transmès les propostes, demandes i dubtes...

divendres, 18 juny, 2021 - 10:00

Cloenda del projecte Converses Literàries

S’acomiada el curs donant veu a la comunitat implicada
cantata-2021_la-nostra-cantata_1.jpg

dimecres, 16 juny, 2021 - 12:00

La Nostra Cantata

Una cantata creada plenament per l’alumnat de 6è