Esteu aquí

El Prat s’il·lumina per donar la benvinguda al Nadal

TEMES: Nadal
Tags: #NadalalPrat

L’acte d’encesa de llums se celebrarà dimecres a plaça Catalunya

dilluns, 27 novembre, 2023 - 14:15

L’encesa de l’enllumenat de Nadal, aquest dimecres a les 19 hores, marca el moment d’inici de les celebracions al Prat. Enguany, l’acte de plaça Catalunya inclourà un Mercat de Nadal i l’acompanyament musical de l’Associació Musical ZeBrass.

Entre el 29 de novembre i el 5 de gener, els principals eixos comercials de la ciutat -Frederic Soler i Ferran Puig, Carretera de la Marina, l’Avinguda de la Verge Montserrat, els carrers de Jaume Casanovas, Lleida, Riu Llobregat i Rosa Ribas i Parellada, l’Avinguda del Remolar i la Plaça de la Vila- estaran guarnits amb la il·luminació pròpia d’aquestes dates. La plaça Catalunya tornarà a acollir l’escenificació de l’encesa, que dona el tret de sortida a una campanya imbuïda de màgia i a una oferta de propostes diverses per viure el Nadal al Prat.

L’acte, que arrencarà a les 19 h d’aquest dimecres, comptarà amb la presència de l’alcalde, Lluís Mijoler, així com amb la de representants del teixit comercial local. L’acompanyament musical anirà a càrrec de la banda de Vilanova ZeBrass, que s’inspira en el format de les bandes de carrer de New Orleans. A més, ja des de les 17 h i fins a les 20.30 h, es muntarà un Mercat de Nadal en què s’oferiran productes d’artesania.   

La resta d’activitats del període nadalenc es podran consultar, a partir del 4 de desembre, a elprat.cat/nadal.

Horaris il·luminació

Amb l’objectiu de compatibilitzar l’ambientació nadalenca amb l’estalvi energètic i el respecte pel descans del veïnat, els llums s’apagaran a les 22 h, com s’ha fet els darrers dos anys. Excepcionalment, els dies assenyalats (Nit de Nadal, Nadal, Cap d’Any, Any Nou i Nit de Reis), es mantindran encesos fins a les 24 h. 

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 3 gener, 2024 - 12:30

Tot a punt per a l'arribada dels Mags d'Orient a la ciutat!!

Prop de 300 persones de diferents entitats i col·lectius col·laboren per...

dijous, 28 desembre, 2023 - 10:00

El Prat comptarà amb un Punt Lila per Cap d’Any

Aquesta iniciativa està destinada a sensibilitzar, informar i atendre en el...