Esteu aquí

El Prat s’adhereix a la nova Carta de la Ciutat Educadora

TEMES: Educació

Ara fa 30 anys de la creació de la primera carta.

dilluns, 30 novembre, 2020 - 12:30

L’Ajuntament del Prat té previst adherir-se, en el ple municipal del 16 de desembre, a la nova Carta de la Ciutat Educadora, amb l’objectiu d’aprofundir en la visió educativa en les accions i projectes que es desenvolupin i en els serveis que es prestin.

Ara fa 30 anys, el Prat va estar present al I Congrés Internacional de Ciutats Educadores, celebrat a Barcelona, on es van recollir els principis bàsics per a l’impuls educatiu de la ciutat en la Carta de la Ciutat Educadora. Justament avui, 30 de novembre, se celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora.

L’Ajuntament del Prat és membre de l’AICE – RECE (Associació Internacional de Ciutats Educadores – Red Estatal de Ciudades Educadoras) des de 2004, un compromís compartit amb 221 ciutats més de l’estat i amb 494 ciutats de 36 països de tots els continents.

La societat canviant que vivim ha fet que l’AICE anés revisant el contingut de la Carta per adaptar-la al context actual. La Carta es fonamenta en tres principis: el dret a la ciutat educadora, el compromís del conjunt de la ciutat i al servei integral de les persones. El Prat fa seus aquests principis i treballa dia a dia per avançar-hi.

 

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 18 gener, 2021 - 10:00

La primera setmana escolar després de festes acaba amb només 5 grups bombolla confinats

Tots els centres educatius de la ciutat segueixen oberts

dimecres, 13 gener, 2021 - 18:30

El ple del Prat aprova el conveni de col·laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat per reformar l’Institut Escola Pepa Colomer

El conveni preveu executar obres de reforma interior i la construcció d’un...

dimecres, 23 desembre, 2020 - 09:15

Nomenar i validar emocions, la millor forma de fer salut

3.000 alumnes de primària i secundària, professorat i famílies han rebut...