Esteu aquí

El Prat rep el premi Bandera Verde

Atorgat per la Federación de Usuarios y Consumidores Independientes als ajuntaments espanyols més eficients en la gestió dels residus

divendres, 5 desembre, 2003 - 15:03

L'Ajuntament del Prat de Llobregat ha estat guardonat amb el Premi "Bandera Verde-Ciudad sostenible" que atorga la Federación de Usuarios y Consumidores Independientes. Aquests guardons, d'abast estatal, es convoquen des de l'any 1997 amb l'objectiu de destacar la tasca dels ajuntaments que gestionen eficientment els residus sòlids urbans, preservant l'entorn més proper i sensibilitzant la població sobre la importància de la protecció de l'entorn natural.

El consistori pratenc ha destacat dins la modalitat de renovació del distintiu ambiental i en la menció d'or. A més del nostre municipi, altres nou ciutats han estat condecorades amb aquests guardons. Els premis compten amb el suport de la Fundació Biodiversitat, el Ministeri de Sanitat i Consum i el de Medi Ambient. El dia 9 de desembre, Ma José Albaladejo, tinenta d'alcalde coordinadora de l'Àrea de Medi Ambient, Manteniment i Serveis de l'Ajuntament del Prat, recollirà el guardó a Madrid.

Compartir

Noticies relacionades

Triatló

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:45

Afectacions de trànsit pel XXV Triatló Ciutat del Prat

El proper diumenge, entre les 8 h del matí i les 2 h del migdia l’accés a la...
Aplec de la Tartana

divendres, 15 octubre, 2021 - 10:30

Torna l’Aplec de la Tartana

Després de la seva suspensió l’any passat a causa de la pandèmia, aquest...