Esteu aquí

El Prat, reconegut per la seva participació al projecte M7 de seguretat ciutadana i urbana

Aquest projecte, que parteix de l’ús de l’aplicació mòbil M7, facilita el contacte ràpid entre la ciutadania i la policia local en casos d’emergència

M7 arxiu

Aplicació M7 (imatge de w2.m7citizensecurity.com/)

dimecres, 2 març, 2022 - 11:15

L’Ajuntament del Prat ha estat reconegut per seva la participació al projecte M7 de seguretat ciutadana i urbana.  Aquest projecte, que parteix de l’ús de l’aplicació mòbil M7, facilita el contacte ràpid entre la ciutadania i la policia local en casos d’emergència.

Per la seva participació en aquest projecte, l’Ajuntament del Prat va rebre una placa de reconeixement durant el Saló Internacional de la Seguretat el passat 22 de febrer a Madrid. A l’acte, hi van assistir David Vicioso, com regidor de Seguretat Ciutadana,  i Rafael Pino, l’inspector en cap de la Policia local.

El Prat de Llobregat compta amb l’aplicació M7 de cooperació policial interterritorial des de 2014. Aquesta eina, de contacte ràpid entre la ciutadania i l’administració municipal a través de les policies locals, es pot fer servir mitjançant una aplicació mòbil gratuïta que permet l’enviament de missatges d’emergència i trucades deslocalitzades, així com l’enviament d’incidències. L’aplicació també ofereix un servei de marcació ràpida dels números de telèfon dels cossos de seguretat o de les administracions públiques i un número d’atenció a la dona que no deixa rastre de la trucada.

Anualment, es fan al Prat prop de 750 avisos mitjançant aquesta aplicació, amb què la ciutadania es posa en contacte directe amb la policia local per alertar d’alguna incidència.  Pel que fa als avisos sobre incidències i emergències que la policia local transmet a la ciutadana a través de l’aplicació, la mitjana és de 60 a l’any.

En el mateix acte en què l’Ajuntament del Prat va ser premiat per la seva participació en aquest projecte, es va reconèixer al sotsinspector de la policia local Antoni Pitarch, que ha participat en la implementació de l’aplicació M7 des dels seus inicis al Prat, ja que properament es produirà la seva jubilació.

Podeu descarregar l’aplicació M7 Seguretat Ciutadana i Urbana a través d’aquest enllaç.

Compartir

Noticies relacionades

Reunió de l'alcalde amb la delegada del Govern de l'Estat

dimarts, 22 novembre, 2022 - 12:45

Mijoler demana a la delegada del Govern el compromís de l’Estat per impulsar l’estació intermodal al Prat i frenar la regressió del litoral

L’alcalde del Prat també ha reiterat a Maria Eugènia Gay que el consistori...
Simulacre d'emergència d'accident aeri a la platja del Prat.

dijous, 17 novembre, 2022 - 10:30

Simulacre d’accident aeri al Prat dilluns vinent al matí

Durant la realització del simulacre, el matí de dilluns, s’informa a la...

dimecres, 16 novembre, 2022 - 09:30

La Generalitat obre període de consulta prèvia a l’elaboració d’un projecte de decret de vacunació obligatòria contra la ràbia

Hi ha la possibilitat de participar fins el 12 de desembre de 2022, a través...