Esteu aquí

El Prat premia els seus joves emprenedors i emprenedores

En un acte celebrat al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament

dimecres, 5 desembre, 2012 - 13:00

La 6a Jornada de l'Emprenedor i Emprenedora Local es va celebrar dimarts 4 de desembre al Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat. En el transcurs de la jornada es van lliurar els premis "El Prat Emprèn", dotats amb 2.000 euros per cadascuna de les categories .

El Premi a la millor idea i projecte empresarial de l'any 2012 a ser per a Tribuna Interpretativa, Diari Digital d'Anàlisi, d'Adrián Caballero. Mencions Especials als projectes: Papiles Gustatives, Simastec i Tataricum.

El Premi a la millor idea i/o projecte empresarial en innovació i/o iniciativa d'economia social i cooperativa va ser per a Uikú Coworking El Prat SCCL i la Menció per Decora con Sonrisas.

El Premi a la millor idea i/o projecte empresarial en l'àmbit de comerç i turisme de l'any 2012 va ser per a Catarus, Serveis Turístics d'Ilya Ermakov i les Mencions Especials per Krissana, Victor, Mestre Sabater i Le Trigè Cake.

Els diplomes als millors plans d'empresa cooperativa, realitzats per alumnes del programa PQPI/PTT (Plans de Qualificació Professsional Inicial / Pla de Transició al Treball), van ser per a la fabricació i comercialització d'un anell amb MP3, una botiga de productes de llana "Nacranda" i el restaurant temàtic per a nens "Parxís".

Durant la Jornada van tenir lloc dues xerrades, la primer sota el títol "Els errors més freqüents de l'empresari/ària jove", impartida per un expert de SECOT, i la segona una reflexió sobre l'emprenedoria a càrrec del jove emprenedor Pau Garcia-Milà, cofundador de l'empresa eyeOs i Bananity, que va transmetre la seva il·lusió per les noves idees i la perseverança per portar-les a terme.
 

Compartir

Noticies relacionades

Residència de gent gran

dilluns, 30 març, 2020 - 09:00

El Prat demana al Govern un pla d’actuació urgent per garantir la protecció als serveis domiciliaris i a les residències de la ciutat

L’Ajuntament del Prat de Llobregat ha reclamat a la Generalitat de Catalunya...
Mascaretes coronavirus El Prat

dissabte, 28 març, 2020 - 19:45

L'Ajuntament agraeix les iniciatives ciutadanes que fan mascaretes i recorda que són una protecció complementària, però no suficient davant del coronavirus

Respectar el confinament, mantenir la distància de seguretat i mantenir la...
Serveis gent gran reforçats coronavirus

divendres, 27 març, 2020 - 15:15

El Prat reforça els serveis d’acompanyament a les persones grans i en situació vulnerable durant el confinament

S’han reforçat els serveis per garantir que les persones grans i en situació...