Esteu aquí

El Prat, pel civisme

Els valors del respecte, la convivència, la participació i la solidaritat han de ser presents en qualsevol societat que aspiri a viure amb harmonia i qualitat de vida. Això és el civisme, una flor preciosa i delicada que entre tots hem de cuidar.

dissabte, 1 març, 2003 - 01:00

Posar els mecanismes per aconseguir una societat cada cop més cívica és una de les prioritats de l'Ajuntament i de les entitats que han signat el manifest El Prat pel civisme. Un centenar d'entitats i associacions, i més de 400 ciutadans a títol individual, ja han signat aquest manifest, al qual us podeu afegir, i que podeu llegir completament a través del web municipal (www.aj-elprat.es). A més, un ple municipal extraordinari va aprovar recentment la nova Ordenança municipal de civisme i convivència ciutadana, que també trobareu al web.

L'Ajuntament té en marxa des de fa anys el Programa de promoció cívica, adscrit a l'Àrea de Serveis a la Persona, que desenvolupa un conjunt d'activitats que pretenen estimular les actituds positives del civisme i de la tolerància per garantir una millor convivència social i ciutadana. El programa dóna suport a entitats mitjançant subvencions o iniciatives d'altre tipus, i posa en marxa campanyes com El Blat, l'estrella del Prat, adreçada als escolars de la ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 1 desembre, 2021 - 19:30

Primer any del model de gestió pública de l’atenció domiciliària del Prat, un dels primers municipis catalans a desmercantilitzar el servei

El ple aprova que el Servei d’Ajuda a Domicili (SAD) del Prat sigui gestionat...

dimecres, 1 desembre, 2021 - 13:45

El Prat commemorarà el Dia Internacional del Drets Humans amb diferents activitats

L'Organització de les Nacions Unides va establir el 10 de desembre com el Dia Internacional dels Drets Huma...