Esteu aquí

El Prat participa en un projecte comú sobre gestió de residus als mercats d'El Salvador

dilluns, 21 març, 2022 - 13:00

El Prat, juntament amb Gavà i Viladecans, es troba actualment participant en un projecte de col·laboració amb l’Àrea Metropolitana de San Salvador (El Salvador) que té per objectiu la reducció i el reciclatge de residus als mercats municipals.

La idea és compartir coneixements i formació sobre les millors pràctiques per assolir l’objectiu de reducció i bona gestió de residus que es generen als mercats, alineat amb els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’agenda 2030.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona assumeix el cost econòmic d’aquest projecte i els tres municipis catalans assumeixen la cooperació tècnica i les activitats de sensibilització.

Vídeos de sensibilització

Dins d’aquest apartat de sensibilització a la ciutadania sobre les bones pràctiques que es fan als mercats, s’han realitzat dotze vídeos, sis d’ells a Catalunya i sis d’ells al Salvador. Els vídeos s’utilitzaran a tots dos països per donar a conèixer el què es fa en matèria de reducció de residus amb l’objectiu de fomentar noves accions i implicar de la ciutadania.

A continuació, es pot veure els vídeos que s’han dut a terme a la nostra ciutat.

Compartir

Noticies relacionades

dimecres, 29 novembre, 2023 - 11:45

El Praticipa està de celebració: per molts anys, potablaves!

El joc participatiu de la Mostra d’Entitats posarà a prova a infants i...

dilluns, 27 novembre, 2023 - 14:30

El Prat condemna les violències masclistes a través de diferents aplecs ciutadans

El passat 24 de novembre van tenir lloc a la nostra ciutat diferents aplecs ciutadans per condemnar ...