Esteu aquí

El Prat participa en un cens metropolità de biodiversitat

Amb motiu del Dia Internacional de la Biodiversitat, el Parc Nou i el Parc del Riu han acollit el Bioblitz Metropolità, una activitat adreçada a descobrir la gran diversitat de flora i fauna del nostre entorn.

BioBlitz Metropolità 2021

dimarts, 25 maig, 2021 - 14:15

Conèixer quins animals i plantes cohabiten amb nosaltres és una de les propostes estrella de les Jugateques Ambientals, organitzades per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i amb el suport de l’Ajuntament, que cada primavera i tardor s’ofereixen a la nostra ciutat, concretament a dos espais plens de biodiversitat: el Parc Nou i el Parc del Riu.

Aquest darrer cap de setmana, i amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Biodiversitat, s’ha celebrat una activitat conjunta a tots els municipis de la zona amb un únic objectiu: fer un cens biodiversitat del territori. A partir de l’observació, s’han realitzat activitats de tot tipus com ara gimcanes, identificació d’ocells i insectes, etc. En el cas de conèixer l’espècie, n’hi havia la possibilitat de fer una fotografia i pujar-la a les xarxes socials perquè els experts hi poguessin donar resposta. Durant els propers dies, l’AMB publicarà totes les consultes i la seva resolució per qui estigui interessat.

A banda d’aquesta activitat, les Jugateques Ambientals continuen durant els caps de setmana amb diferents propostes familiars per gaudir de la biodiversitat que ens acompanya, especialment a la nostra ciutat al costat del riu, els Espais Naturals del Delta i la platja.

Compartir

Noticies relacionades

dilluns, 19 setembre, 2022 - 12:30

Nova convocatòria de places de voluntariat al CRAM

L’Ajuntament del Prat subvenciona quatre places de voluntariat per al...

divendres, 16 setembre, 2022 - 13:15

Nou cicle d’activitats de la Jugateca Ambiental

Cada diumenge i fins la primera setmana de desembre, podreu gaudir de les...
Camins rurals

dijous, 15 setembre, 2022 - 14:30

Es reprenen les feines dels camins rurals

Continuen les obres per millorar els camins rurals. En aquesta fase, es duran...